Jazz in Copou @Meru Iasi

jazz copou-meru

La finalul lunii septembrie a acestui an, MERU aniverseaza 2 ani de existentă si pregateste o săptămână plină cu evenimente. Si pentru ca oaspetii importanti se intampină in haine de sarbatoare, pana pe 28 septembrie se fac mici renovări. Vor redeschide cu artă, pe 28 septembrie, la ora 18.30, exact la 2 ani de existență si vor continua pe aceleasi acorduri culturale, imbogătite cu discutii libere, aplicatii destepte – numai bune de instalat pe gadget-urile noastre –  si o seara reconfortantă de dans.

La Meru Iasi, pe 1 octombrie 2015, de la ora 21:00 veti avea parte de o noua seara de Jazz in Copou cu: Dorin Frunză – PIAN; Vlad Stoica – TOBE; Alexandru Nechifor – SAXOFON și CLARINET; Constantin (Bizi) Bîzgă – CONTRABAS.

Membrii grupului sunt receptivi la genurile şi stilurile muzicale care vădesc sinceritate şi capacitate de exprimare nesofisticată a ideilor şi sentimentelor. Ei îşi reîmprospătează forţele şi repertoriul din frumuseţea melodică simplă, graţioasă, din ritmul uşor exuberant sau din armoniile aerate şi rafinate.

BILETE

Suport artisti: 10 lei. Rezervari la telefon: 0332 401 312.

INFO

Meru Iasi

Bd. Carol I,nr. 3, Casa cu pasaj, Et. 1

www.facebook.com/pages/Meru-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: