Jazz În Copou #jazz Community

Jazz în Copou într-o ediție unică ce reunește peste 12 muzicieni de jazz din Iași, la final de stagiune, într-un eveniment dedicat locului Meru.

Pe parcursul celor 5 ani de când există proiectul Jazz în Copou ne-am coagulat, muzicieni și public, într-o comunitate de jazz, tangibilă, prezentă, implicată și constantă. Locul Meru a fost și rămâne gazda primitoare care, cu bune și cu rele, cu sacrificii și bucurii, vă va aștepta mereu cu drag.

Ce spun artiștii:

De aproape 5 ani de zile Meru susține artiștii locali. În semn de mulțumire, la acest final de stagiune, artiștii organizează concertul prin care ei susțin Meru. Jazz-ul în Copou ne-a adus mai aproape de sufletele pasionate de frumos și de improvizație, de jam session-uri între cei dornici de explorare și experiment, așa că vă așteptăm la acest concert cu voie bună, chef de joacă și cu … instrumente!

Seara incepe cu două performance-uri, iar după ce ne încălzim spiritele, începem marele jam session!

C.A.L.I. Quartet: Alex Jaxx [ saxofon ], Hutanu Catalin [ keyboards ], John Mantucci [ bass ], Rusu Lucian [ tobe ]

Andra Botez BAND: Andra [ voce ], Tudor [ pian ] , Bogdan [ bass ], Călin [ tobe]

JAM SESSION

INTRARE

Suport: 15 lei de`amorul artei.  Rezervari la: 0332401312 – [concertul începe la ora 10 pm, de aceea vă rugăm să veniți cu 30/45 minute înainte de începerea lui deoarece rezervările se vor anula la ora 9. 30 pm pentru a avea timp să reorganizăm eventualele locurile rămase disponibile].

INFO

Meru Iasi

Bd. Carol I, nr. 3, Casa cu pasaj, Et. 1

E-mail: meru.contact@gmail.com

www.facebook.com/MeruIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: