Jazz în Copou 4 years old @Meru

Este joi și este Jazz în Copou. Începe Jazz Autumn Season cu un motiv de bucurie. Joi, 28 septembrie, Meru împlinește 4 ani. Aniversarea incepe cu jazz și continuă o săptămână întreagă.

În perioada 2 – 8 octombrie se vor desfășura în fiecare zi proiecții de film cu dezbateri pe diverse teme, invitați din cultura independentă din Iași, jazz cu un proiect special, 2 vernisaje, eveniment în cadru Filit Iași, teatru și petrecere. Pregătiți-vă pentru o săptămână de forță. Mai multe detalii în curand!

CALI Quartet are în componență membri care au au fost primii performeri de Jazz în spațiul Meru, acum aproximativ 4 ani: John Mantucci [ bass ]; Alex Jaxx [ saxofon ]; Hutanu Catalin [ pian ]; Lucian Rusu [ tobe ]

Proiectul “C.A.L.I.Quartet” este relativ recent, deși membrii sunt “de ceva timp inițiați” ai scenei jazz-ului românesc. În timpul studiilor superioare de specialitate au obținut premii la concursurile studențești de tradiție din România, concurând în diferite formule.

Deși proiectul este tânăr, cvartetul are deja câteva realizări importante, cel puțin pe plan național:
„Trofeul Concursului Sibiu Jazz Festival 2014” Premiile „Revelația Anului 2014” și „Confirmarea Anului 2015” acordate de Fundatia Muzza. „Trofeul Concursului Internațional Jazz in the Park” ,Cluj 2016. ‘’Premiul pentru cea mai bună formație’’ al Festivalului Internațional Johnny Răducanu 2016.

C.A.L.I. Quartet își propune să împrospăteze scena jazz-ului românesc și nu numai, prin lucrări proprii, originale, pline de vitalitate, stilul abordat find jazz-fusion (R&B, Soul, Swing, Afrikan&Orienthal Rhythms) pe fondul unei atmosfere de improvizație și good-vibe

REZERVARE

Suport: 15 lei, de`amorul artei. Rezervări: 0332 401 312 [concertul începe la ora 9, de aceea vă rugăm să veniți cu 30/45 minute înainte de începerea lui deoarece rezervările se vor anula la ora 8.30 pentru a avea timp să reorganizăm eventualele locurile rămase disponibile]

J a z z în C o p o u promovează muzica jazz în spațiul Meru. Prin acest proiect susținem jazz-ul românesc și străin, invităm tinerii debutanți în jazz și artiștii consacrați și reunim iubitorii de muzică jazz.

INFO

Meru Iasi

Bd. Carol I,nr. 3, Casa cu pasaj, Et. 1

E-mail: meru.contact@gmail.com

www.facebook.com/MeruIasi

PE ACEEASI TEMA:

Jazz În Copou – Avant Garde Jazz [concert & jam session]

Employer Branding Meetup Iasi

Jazz [& Etno Rock & Muzică De Film] În Copou © AUD Band

Jazz in Copou – The B-Groove [Chișinău]

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Folk de colectie cu Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu | Amfiteatrul Palas

” Take, Ianke şi Cadîr” | Amfiteatrul Palas

Stand up Show COSTEL | Amfiteatrul Palas

Roadkillsoda revine la Iasi | RocknRolla

Scrie un comentariu: