Jazz in cartier – Victor Ylla, Adamos Brass & Instant Jazz / Baza de agrement Ezareni, 31 august 2012

 

Eveniment aniversar ! – 8 ani – august 2005 – august 2012 al proiectului cultural-artistic “Jazz in cartier ” (consecvent) unic in Iasi si in Romania, ce va avea loc la Baza de agrement EZARENI ( la capatul C.U.G.-ului , pe dreapta , inainte de Hotel “Capitol” ) vineri – 31 august 2012 , ora 21.00.

Intrarea este libera !

Alaturi de invitatul special din Bucuresti – charistmaticul VICTOR YLLA , un adevarat “one man show” ! , fost component al grupului “Voua” , totodata si profesor la Facultatea de constructii si arhitectura Bucuresti si la I.A.T.C , vor mai performa si doua formatii “ADAMOS BRASS” si “INSTANT JAZZ” – care, atat prin interpretare – profesionalism desavarsit , cat si prin repertoriul variat si inedit , vor atrage atentia si, cu siguranta vor delecta la maxim – publicul ! De asemeni , un alt invitat este si acordeonistul Ion Serban – Budala.

Vor fi si cateva surprize !

Va fi un program ~ spectacol prelungit… cu adevarat un “Super-Mega-Show”, ne-conventional, ce anunta o noapte incendiara, pana in zori.  Eleganta si rafinamentul locatiei se integreaza firesc, neostentativ, in cadrul natural ce duce parca cu gandul la delta…

Exista locuri de cazare intr-un mini-hotel,casute, dar si un spatiu de campare .

Pentru cei ce vor alege si vor da curs INVITATIEI ! se reliefeaza un week-end inedit ~Perfect ! si…necostisitor ! in imediata apropiere a Iasului !

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: