Jazz in cartier – Victor Ylla, Adamos Brass & Instant Jazz / Baza de agrement Ezareni, 31 august 2012

 

Eveniment aniversar ! – 8 ani – august 2005 – august 2012 al proiectului cultural-artistic “Jazz in cartier ” (consecvent) unic in Iasi si in Romania, ce va avea loc la Baza de agrement EZARENI ( la capatul C.U.G.-ului , pe dreapta , inainte de Hotel “Capitol” ) vineri – 31 august 2012 , ora 21.00.

Intrarea este libera !

Alaturi de invitatul special din Bucuresti – charistmaticul VICTOR YLLA , un adevarat “one man show” ! , fost component al grupului “Voua” , totodata si profesor la Facultatea de constructii si arhitectura Bucuresti si la I.A.T.C , vor mai performa si doua formatii “ADAMOS BRASS” si “INSTANT JAZZ” – care, atat prin interpretare – profesionalism desavarsit , cat si prin repertoriul variat si inedit , vor atrage atentia si, cu siguranta vor delecta la maxim – publicul ! De asemeni , un alt invitat este si acordeonistul Ion Serban – Budala.

Vor fi si cateva surprize !

Va fi un program ~ spectacol prelungit… cu adevarat un “Super-Mega-Show”, ne-conventional, ce anunta o noapte incendiara, pana in zori.  Eleganta si rafinamentul locatiei se integreaza firesc, neostentativ, in cadrul natural ce duce parca cu gandul la delta…

Exista locuri de cazare intr-un mini-hotel,casute, dar si un spatiu de campare .

Pentru cei ce vor alege si vor da curs INVITATIEI ! se reliefeaza un week-end inedit ~Perfect ! si…necostisitor ! in imediata apropiere a Iasului !

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Inspectoratul Școlar Județean Iași inițiază în premieră programul Școala ALTFEL, de acasă

Muzicanții din Bremen la Teatrul Național de Televiziune

KLM va continua să zboare în 57 de destinații din întreaga lume

Iulius Iasi lanseaza o platforma care permite donarea directa catre spitale

Scrie un comentariu: