Jazz for life – Muzica ce schimba vieti!, 26 mai, ora 19.00

Afis Jazz for life

Muzica poate schimba vieti! Asta vor sa demonstreze 20 de masteranzi de la Marketing, care va invita la Evenimentul caritabil ”Jazz for life” ce va avea loc in data de 26 mai, incepand cu ora 19.00, in Aula Magna „Haralamb Vasiliu” a Universitatii de Agronomie, Copou. In seara evenimentului veti fi intampinati de emotiile si energia transmise de Canaf Band, Luiza Zan si Alex Man.

”Jazz for life” se adreseaza tuturor iesenilor iubitori de muzica de calitate si care, de asemenea, doresc sa contribuie la dezvoltarea comunitatii din care fac parte. Scopul evenimentului este strangerea de fonduri pentru achizitionarea unui cistoscop pediatric necesar copiilor de la Spitalul Sf. Maria din Iasi in valoare de 15 000 Lei. In prezent, un numar de peste 150 de nou nascuti si sugari, diagnosticati anual cu probleme urologice sunt trimisi catre alte centre medicale, deoarece spitalul nu detine acest aparat.

Evenimentul este organizat de echipa DE CE NU?, un grup de masteranzi de la Marketing si Comunicare in Afaceri, FEAA, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza”, in parteneriat cu Asociatia Rotaract Iasi 2000.

BILETE

Intrarea la eveniment se face pe baza de bon de donatie, iar banii obtinuti din bonuri si donatii suplimentare vor fi utilizati pentru achizitionarea cistoscopului pediatric. Puteti gasi biletele la Iulius Mall etaj 2 – Libraria Carturesti, Centrul Comercial Felicia, Cafeneaua Acaju si FEAA – parter.

Evenimentul ”Jazz for life” este realizat cu sprijinul: partenerilor principali: Rotary Iasi 2000, Travel Tech, The Gathering, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara ”Ion Ionescu de la Brad”; partenerilor: Coseli, Romus, Farmacia Sf. Maria, Vodafone, Centrul Comercial Felicia, Euro Taxi, Bodyline; sponsorilor: Teisa, Noblesse, Sala de tenis, Pro Invest; partenerului de comunicare: Radio Romania Iasi; partenerilor media: Ziarul de Iasi, Zile si Nopti, Tvr Iasi, Radio Hit, Radio Nord Est, Impact FM, InOras.ro, IasiFun, Iasi4u, IasiLive, Alt Iasi, Studentul Info, Iasul Universitar; partenerilor de promovare: Iulius Mall, Universitatea ”Al. Ioan Cuza”, Liga Studentilor USAMV, Libraria Carturesti, Acaju, Casa de Cultura a Studentilor Iasi, Cristi Bigu, Citv.

INFO

Mai multe detalii legate de eveniment aflati de pe blogul jazzforlife.wordpress.com, de pe pagina de Facebook ”Jazz for life” si la numarul de telefon 0755 228 973.

 

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: