Jazz [& Etno Rock & Muzică De Film] În Copou © AUD Band

Meru aduce puțină diversitate la diversitate pentru serile de Jazz în Copou [ & Etno rock & muzică de film ] și vă prezinta invitații  de la aceasta editie.

Formaţia Aud band este o trupă care își cântă compozițiile proprii în abordarea unor genuri muzicale variate: de la muzică de film, classic-modern, jazz, etno rock, piesa de rezistenţă în tot acest ansambu fiind un instrument exotic: ESRAJUL.

Cvartet AUD Band: Gondiu Laurențiu [ compoziţii, pian, chitară, voce ] ; Gondiu Rodica [ esraj, voce, pian ] ; Augustin Creznaru [ flaut ] ; Juan Carlos Negretti din VENEZUELA [ percuții, darbuka, cajon ]

Cvartetul “Aud Band” înseamnă diversitate stilistică și sonorități de pe diverse meleaguri care au rezonat cu publicul din diferite țări: Republica Moldova, Anglia, Cipru, Portugalia și China. Formula are o sonoritate inconfundabilă și datorată condimentului timbral exotic. Esrajul este un instrument oriental unic pe scena românească și are un impact de expresivitate deosebit, mai ales pentru muzica de film.

Autorul pieselor este Laurențiu Gondiu, deținătorul mai multor premii ale Uniunii Compozitorilor din Rep. Moldova. Compozitor de muzică vocal-simfonică, muzică instrumentală de cameră precum şi de muzică pentru film, teatru și spectacole televizate, lucrările sale sunt achiziționate de Uniunea Compozitorilor din România. Compozițiile sale au fost înregistrate de companiile TVR Moldova și TeleRadio România.

J a z z în C o p o u
VINERI *22 februarie *ora 21
Meru _ Iași

BILETE

Suport _de`amorul artei: 25 lei “Chair Comfort” ticket,  20 lei “Dancing Sculpture” ticket. Rezervări “Chair Comfort” 0760 929 477 [concertul începe la ora 9 pm, de aceea sunteti rugati să veniți cu 30/45 minute înainte de începerea lui deoarece rezervările se vor anula la ora 8.30 pm pentru a fi reorganizate eventualele locurile rămase disponibile]

INFO

Meru Iasi

Bd. Carol I,nr. 3, Casa cu pasaj, Et. 1

E-mail: meru.contact@gmail.com

www.facebook.com/MeruIasi

PE ACEEASI TEMA:

Marius Batu LIVE

GRASU XXL & GUESS WHO

ANDRÉ RIEU în concert LIVE pentru prima dată la Cluj-Napoca

byron Brunch Acoustic Session la Acaju

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

JJO live@Sala Diotima Iasi

Pe aripi de jazz – recital extraordinar Ina Cristea

Expoziție de gravură și grafică semnată Christopher Castle la Palatul Culturii

Compania de Teatru Cristi Toma prezinta ”Doi pe un balansoar”

Scrie un comentariu: