Jazz cu trupa „Engelrausch” din Germania @Wunderbrau 365

Afis-Engelrausch_res

Centrul Cultural German Iaşi și Wunderbrau 365 au plăcerea de a vă invita la un concert inedit de Crăciun cu formaţia de jazz „Engelrausch” din Germania. Concertul va avea loc luni, 8 decembrie, începând cu orele 21:00  în Wunderbrau 365 (fostul Dublin Pub).

Un acordeon, un contrabas, tobe, mult jazz și totuși o atmosferă de Crăciun: trio-ul “Engelrausch” format din Martin Wagner (acordeon), Hanns Höhn (contrabas) şi Andreas Neubauer (tobe) conferă cântecelor tradiţionale de Crăciun o nuanţă muzicală total diferită. Cei trei nu cântă în stilul “swinging christmas”, ci fac un spectacol original, jazzy și groovy pe care îl îmbină totuşi cu elemente tradiționale, rezultând o atmosferă aproape magică.

Începând din anul 2004, Hanns Höhn și Martin Wagner încântă publicul ca duet în fiecare an în luna decembrie cu programul de jazz de iarnă intitulat “Engelrausch”. După mai bine de 100 de concerte susţinute cu formaţia „Tango Transit”, începând din 2012, cei doi au făcut un pas  hotărâtor  și au extins formaţia, cooptând-ul pe bateristul Andreas Neubauer, formând astfel  un trio de succes.

Împreună creează o atmosferă minunată de Crăciun și le redau melodiilor caracterul lor originar fără cuișoare și scorțișoară, dar, cu un accent etnic, cu o sensibilitate puternică, diversitate muzicală și prospețime în improvizație. Pur și simplu fermecător!

BILETE SI REZERVARI

Intrarea liberă. Rezervări la numarul de telefon: 0729 802 765

INFO

Wunderbrau365 (fostul Dublin Pub)

Str. Vasile Conta 30 (Casa de Cultura a Studentilor)

www.facebook.com/dublinpubiasi

www.tangotransit.de

PE ACEEASI TEMA:

Weekend cu jazz la Cafe Society

Let me try some jazz @Cafe Society

Soft jazz & Christmas songs @Phoenix Cafe

Jazz Nights – Alexandra Lehmler Quartett

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

m y p r i v a t e VRUNCH: public salon

Sarbatoarea Poeziei la Iasi 2018

Directia 5 LIVE

La Salonul cărţii de la Paris, deschis oficial de preşedintele Emmanuel Macron, standul României se bucură de toată aprecierea publicului francez

Scrie un comentariu: