Jameson Live Music cu trupa Byron în Iași

5 mai is a day to make stories, not plans. Continuă seria de evenimente Jameson Live Music alături de byron, care vor cânta live pe scena din Oxford – Things happen, Iași.

Au pregătit sticlele de Jameson și suprize la fața locului, așa că adună-ți prietenii și hai să petreceti împreună, începând cu ora 22:00.

Înființată în 2006 la București, Byron cântă rock alternativ cu influențe diverse. Și-au făcut un obicei din a lansa periodic concerte filmate – în 2008 concertul 100% unplugged Acoustic Drama a fost difuzat pe MTV, în timp ce Live Underground (filmat în 2010 în Salina Turda, la 100 de metri adâncime) și Electric Marching Band (cel mai recent, filmat în 2014 la Teatrul Național Cluj împreună cu Muzica Militară Bistrița și Corul Excelsior) au fost difuzate pe HBO România. De HBO îi leagă de altfel și colaborarea pentru coloana sonoră a serialului „Rămâi cu mine”, muzica din serial regăsindu-se pe albumul Melancolic.

În februarie 2013 au deschis pentru Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators la Sala Palatului și, un an mai târziu, au reprezentat România la „World Fest” în Chennai, India, în cadrul Festivalului Saarang 2014.

Prezență obișnuită a circuitului de cluburi și festivaluri (Stufstock, Peninsula/Felsziget, ARTmania, Ursus Evolution, Route 68 SummerFest etc.), Byron au lansat anul trecut al șaselea album de studio, Eternal Return, înregistrat în High Resolution (24 bit, 96 kHz) la studiourile Windmill Lane din Dublin și masterizat în Londra la Abbey Road. La finalul lui 2016 au susținut un turneu național pentru a sărbători 10 ani de activitate.

De-a lungul timpului, trupa Byron a rămas fidelă rock-ului alternativ, un gen muzical cu o deschidere mică în România. Ambiția lor s-a transformat în succes, iar acum ridicăm un pahar de Jameson în cinstea lor!

Jameson Live Music 2018 este o serie de concerte în orașe cheie din România, alături de Byron și The Mono Jacks. Prin acest demers, promovăm muzica live și curajul celor care își urmează pasiunile până la capăt.

Intrarea este liberă!

INFO

Oxford Pub

Str. Sf. Lazar 64-66, demisol ( cladirea Gabriel Business Center)

www.facebook.com/OxfordPub

PE ACEEASI TEMA:

Mihai Margineanu & Band | Master Club

OPEN CAMP VASLUI | 27-29 august 2021

Inside / Retrebled – Live | RocknRolla

Ana Coman • CONCRETE Open Air Series | Acaju

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Rock’n’Iasi Open Air

Bʟᴀᴄᴋ Gʟᴜᴇ: the great return | Time Out

My Salinger Year | Anul meu la New York | Cinema Ateneu

Otto Barbarul | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: