Jameson Live Music continuă cu trupa The Mono Jacks

Seria de concerte Jameson Live Music continuă cu trupa The Mono Jacks! Te invităm să petreci o noapte plină de distracție cu: Muzică Live; Jameson drinks; Concursuri si surprize; 100 de shot-uri pentru primii veniți.

Intrarea se face de la ora 22:00 iar de la 00:30 ridicăm drink-urile pentru a-i întâmpina pe The Mono Jacks.

The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert de-al lor și probabil că vei remarca și faptul că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. Toate acestea au început să prindă viață în toamna lui 2008 la inițiativa lui Doru Trăscău, cunoscut deja publicului din activitatea cu formația ab4. Trupa a avut parte de un debut excelent, cu un prim disc „Now In Stereo” lansat în 2010, și are în palmares o impresionantă activitate concertistică atât în cluburi cât și la mari festivaluri – Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania, TIFF.

După încă două EP-uri, remarcabilul single „Gândurile” și o perioadă de pauză, The Mono Jacks au revenit acum cu o componență nouă și „Drumul” – o piesă răscolitoare ce vestește noi orizonturi pentru o formație aflată într-un vârf de formă și de inspirație. În luna noiembrie a acestui an își lansează cel de al doilea album de studio „Ușor distorsionat”.

Jameson Live Music 2017 este o serie de concerte în orașe cheie din România, alături de Byron și The Mono Jacks. Prin acest demers, promovăm muzica live și spiritul Sine Metu al trupelor care și-au urmat pasiunea și au lăsat obstacolele în urmă.

REZERVARE

RSVP: 0743/941.209.

INFO

Oxford Pub

Str. Sf. Lazar 64-66, demisol ( cladirea Gabriel Business Center)

www.facebook.com/OxfordPub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: