James Arthur, alaturi de Delia si Smiley la concertul de pe 15 octombrie, din fata Palatului Culturii

afis_SI_concert_final_A2_mic

Joi, 15 octombrie 2015, de la ora 19,00 pe esplanada Palatului Culturii, va avea traditionalul concert oferit iesenilor de Primaria Iasi. In acest an  vor urca pe scena doi dintre cei mai indragiti interpreti romani, Delia si Smiley. Lor li se va alatura una dintre senzatiile scenei pop britanice, James Arthur. In deschidere, de la ora 17:00 vor canta: Diana Vartolomei, Alexandra Haidau, Madalina Lefter, RaO si Cross Medio. Focul de artificii va incepe la ora 22:00.

ULTIMA ORA: James Arthur NU VA CÂNTA diseară la Iaşi. Directorul Cosmin Coman, dat afară din Primărie!

După momentele de maximă încărcătură spirituală prilejuite de sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva și după ce excelența a fost elogiată în Seara Valorilor, cea de-a XXIV-a ediţie a Sărbătorilor Iaşului, organizate anual în luna octombrie de Primăria Municipiului Iaşi, Mitropolia Moldovei şi Bucovinei şi alţi parteneri instituţionali, ajunge joi, 15 octombrie 2015, la punctul culminant al evenimentelor laice de masă: super spectacolul de la Palatul Culturii!

Partea principală a Sărbătorilor Iașului se încheie cu așteptatul concert susținut de artiști de renume național și internațional – starul britanic James Arthur și vedetele autohtone Delia și Smiley -, urmat de un spectacol de lumini, lasere și artificii. Prezentatorul spectacolului va fi ieșeanul Daniel Buzdugan, iar înaintea concertului oferit de cei trei mari artiști vor urca pe scenă, de la ora 17.00, mai mulți soliști și formații locale: Diana Vartolomei, Alexandra Haidău, Mădălina Lefter, precum și trupele RaO și Cross Medio. După evoluția muzicienilor ieșeni scena îi va aparține lui Smiley, care își va începe recitalul în jurul orei 19.00, fiind urmat de Delia.

Concertul se va încheia cu James Arthur, iar focurile de artificii vor avea loc în jurul orei 22.00. Pentru acest spectacol Primăria Municipiului Iași a apelat la echipamente performante, în măsură să satisfacă pretențiile zecilor de mii de ieșeni și turiști așteptați la Palatul Cuturii: o scenă de 140 de metri pătrați, echipată cu două ecrane laterale (de 4 pe 3 metri) și un ecran de fundal de 24 de metri pătrați, lumini inteligente, lasere și sunet de 100.000 wați!

James Arthur este un interpret britanic, nascut in anul 1988, castigator al concursului X Factor, editia 2012. Single-ul sau de debut “Impossible” a fost lansat prin  casa de discuri Syco Music si a reusit sa atinga prima pozitie in clasamentul UK Singles,  in prima saptamana de la lansare. De atunci, a avut vanzari de 1,2 milioane de copii in Marea Britanie si 2, 5 milioane in toata lumea.

Si-a lansat albumul de debut in noiembrie 2013 – ”James Arthur”,  reusind sa ajunga pe pozitia a doua in clasamentul vanzarilor de albume din Marea Britanie.  In 2015, a schimbat casa de discuri incheind un contract cu Columbia Records. Va lansa cel de-al doilea sau album in anul 2016. La finalul lunii septembrie 2015,  artistul a efectuat un turneu in Polonia.

Ca in fiecare an, concertul se va incheia cu un spectaculos foc de artificii.

Accesul la majoritatea evenimentelor din cadrul Sărbătorilor Iaşului este liber, iar Primăria Municipiului Iaşi, alături de partenerii săi, aşteaptă ca ieşeniii şi toţi cei care vizitează în această perioadă Capitala Moldovei să participe într-un număr cât mai mare la manifestări!

INFO

www.sarbatorileiasului.ro

www.facebook.com/sarbatorileiasului

PE ACEEASI TEMA:

Fantaisie d’une Femme | Classix Festival 2022

Concert extraordinar Ion Suruceanu | De ziua ta, femeie!

Argatu si Mos Martin | Underground Pub

Concert Luna Amara | Underground Pub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: