Jam Session 3.0 | Retro Cafe

Dacă Retro Cafe v-ar putea vorbi, ar spune: „A venit toamna, acoperiți-mi inima cu ceva… dar stați, că mă acoperă iedera deja, așa că vă puteți păstra păturicile și să venți cu ele la Jam Session”.

Cum nu poate vorbi, din cauza emoției și bucuriei, ne-a rugat pe noi să vă anunțăm că sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 18:00, va găzdui Jam Session 3.0.

De această dată, cei care vor fi acompaniați de vânticelul de toamnă vor fi: Dan-Gabriel Prisecariu – chitară și voce; Vasile Cimpeanu – chitară și voce; Constantin Urzica – chitară și fluiere; Vlad Minea Constantin – bas; Alexandru Hobincu – percuție.

Vă dăm un pont, și anume că cel mai bine este să sunați din timp la Retro Cafe (0771 324 806) sau să le scrieți pe pagina de Facebook, dacă sunteți mai timizi din fire și nu vreți să vorbiți la telefon. De ce? Ca să rezervați o masă pentru voi și cei pe care îi rugați și spamați cu mesaje ca să vă însoțească. Terasa de la Retro este primitoare și v-ar primi pe toți cu drag, dar măsurile trebuie respectate, pentru a ne bucura în siguranță de muzica unei seri de toamnă.

Evenimentul face parte din proiectul Iași – Oraș Policentric, care este organizat de Asociația 1-2-3 Education, în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Iași – FONTIS și Asociația MIRA și este finanțat de Primăria Municipiului Iași, din fonduri publice nerambursabile în baza legii 350/2005, desfășurându-se sub egida programului „Iași – Capitala Tineretului din România 2019-2020”.

INFO

Retro Cafe

Lascar Catargi 50, Iasi, Romania

www.facebook.com/Retro Cafe

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: