J.J. Abrams va regiza al saptelea film Star Wars

Zvonurile sunt adevarate: LucasFilm a anuntat ca J.J. Abrams va pasi in spatele camerei pentru a regiza cel mai nou episod din saga Star Wars.

star wars_jj adams_episod 7

Confirmarea vine dintr-o postare pe site-ul oficial al seriei, producatorul Kathleen Kennedy afirmand: ”Suntem foarte incantati sa-l avem alaturi pe J.J. Abrams pentru noul film din seria Star Wars”. Kennedy merge mai departe , spunand despre Abram ca este ”regizorul perfect pentru aceasta sarcina.” ”Dincolo de calitatile sale regizorale, el are o intelegere intuitiva a acestei francize. Intelege foarte bine esenta experientei Star Wars, si va folosi acest talent pentru a crea un film de neuitat”.

Mostenirea nu putea incapea pe maini mai bune

Lucas a continuat pe aceeasi linie laudativa precizand ca a fost foarte impresionat de realizarile lui Abrams si ca ” mostenirea Star Wars nu putea fi pe maini mai bune”. Desi se stia ca Lucasfilm va produce filmul, pentru o eventuala lansare sub umbrela Disney, anuntul referitor la Abrams adauga un nou element povestii: Bad Robot, compania de productie a lui J.J. Abrams. Partenerul de productie al regizorului american, Bryan Burk, se va alatura si el echipei ca producator.

Kasdan va fi consultant

Lista celor implicati se completeaza cu alte cateva nume, creionand ceea ce pare a fi o echipa de vis: Michael Arndt, scenaristul filmului ”Toy Story 3”  caruia i se alatura Lawrence Kasdan si Simon Kinberg, in calitate de consultanti. Dupa cum probabil stiti, Kasdan a contribuit la scenariul filmelor ”Imperiul contraataca”’ si ”In cautarea Arcei pierdute”.

Cel care va superviza efectele speciale este Dennis Muren iar de sunet se va ocupa Ben Burtt, ambii lucrand alaturi de Abrams la productia ”Super 8”. ” Se pare ca o multime din lucrurile pe care le avea George Lucas cand a facut primele filme din serie se regasesc si la J.J.” a declarat Muren. ”Cred ca filmul lui J.J. se va integra perfect in serie filmelor precedente. Energia pe care o are Abrams va da un nou impuls seriei Star Wars.

Sursa: theverge.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: