I’Velo – centru de inchiriere biciclete

i'velo-iasi-2015

UPDATE: Centrele I’Velo s-au inchis incepand cu data de 26 octombrie 2015. Sunteti asteptati la un nou sezon din luna martie a anului urmator!

Noua locatie a centrului de inchiriere I’Velo din Iasi este Bulevardul Independentei, zona Fundatiei si pune la dispozitia iesenilor 40 de biciclete, sapte zile din sapte, in intervalul 11.00 – 19.00, de luni pana vineri (ultima inchiriere la ora 18 :00) si 10.00 – 19.00 sambata si duminica (ultima inchiriere la ora 18.00).

I’Velo 2015 inseamna o preocupare continua a cresterii gradului de satisfactie a utilizatorilor prin oferirea de servicii de calitate, dar si a unui personal profesionist, prietenos si pregatit sa asigure experiente placute iubitorilor de pedalat.

“Din 2010, cand am lansat I’Velo, si pana in prezent putem spune ca am reusit sa aratam ca bicicleta nu este doar mijloc de agrement, in week-end, ci chiar mijloc de transport la si de la serviciu. Vrem sa ii incurajam pe oameni sa foloseasca in continuare cat mai mult bicicleta, sa isi lase masinile acasa si sa pedaleze pentru sanatatea lor si a orasului lor”, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank

In sezonul 2015, centrele “I‘Velo’’ vor putea fi gasite in tara, in orasele: Timisoara – Parcarea Hotelului Timisoara, Iasi – Bulevardul Independentei, zona Fundatiei, Brasov – Piata Sfatului, Constanta – parcul Tabacariei sau Gravity Park si Sibiu – Cazarma 90 si la Alba Iulia.

Proiectul isi pastreaza modalitatea de inchiriere de anul trecut dar si componenta gratuita a programului. Tinerii sub 16 ani si pensionarii au posibilitatea de a inchiria bicicletele gratuit pe baza carnetului de elev, respectiv al talonului de pensie.

De asemenea, “I’Velo” ofera in continuare, posibilitatea de a rezerva online bicicletele, accesand site-ul www.ivelo.ro.

PROGRAM SI TARIFE

Bicicletele sunt acordate spre folosinta temporara, programul avand atat o componenta gratuita, cat si una cu plata.

Componenta gratuita se adreseaza tinerilor cu varsta sub 16 ani si pensionarilor, care vor putea inchiria bicicleta timp de 2 ore, pe baza carnetului de elev, respectiv a talonului de pensie. Componenta cu plata se adreseaza persoanelor care nu se incadreaza in statutul de gratuitate, iar inchirierea bicicletei se va putea face pe baza actului de identitate.

  • Tarifele de inchiriere: 4 lei  pentru 1 ora si 15 lei pentru 24 de ore.

PROGRAM

  • Luni – vineri: 11:00 – 19.00 (ultima inchiriere – ora 18.00)
  • Sambata- Duminica: 10:00 – 19:00 (ultima inchiriere – ora 18.00

“I’Velo” este cel mai important proiect de bike-sharing din Romania si are ca misiune introducerea graduala a bicicletei in peisajul vietii urbane, atat pentru recreere cat si ca mijloc de transport alternativ, sanatos, cu impact minim asupra mediului.In cei 3 ani de functionare, programul  “I’Velo” a reusit sa scoata aproximativ 800 000 de romani la pedalat sia contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosfera cu aproximativ 1200 de tone.

Green Revolution este prima organizatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania ce pune in practica masurile ce stau la baza construirii unui oras verde. Prin proiectele sale, Green Revolution promoveaza si sprijina: educatia ecologica si respectul fata de mediul inconjurator, colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje, mijloacele si solutiile de transport ecologice si economice, adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu in randul autoritatilor si companiilor private si de stat, protejarea si extinderea spatiilor verzi din interiorul si din exteriorul oraselor si stilul de viata sanatos&eco.

INFO

I’VELO Iasi

Parcul Copou

www.ivelo.ro

www.greenrevolution.ro

FB: www.facebook.com/IloveVelo

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: