Iulius Mall te premiaza cu cele mai cool gadget-uri

Iulius Mall Iasi

La Iulius Mall Iaşi, începutul şcolii reprezintă motiv de bucurie. Magazinele au pregătit noile colecţii de sezon, iar shopping-ul este răsplătit cu premii cool, pe stilul clienţilor. Fie că se consideră amuzanţi, rebeli sau cuceritori, cumpărătorii fideli ai IULIUS MALL au parte de cadouri care se potrivesc personalităţii lor.

Zilnic, în perioada 4 – 20 septembrie 2015, primii 1oo de clienţi care fac cumpărături de minimum 100 lei câştigă premii garantate şi participă automat la tombola campaniei „Back to school”. Clienţii sunt aşteptaţi cu bonurile de cumpărături la Centrul Info din IULIUS MALL, unde vor depune taloane de concurs în urna care le descrie cel mai bine stilul: „Rebela”, „Matematicianul”, „Premianta”, „Cuceritorul”, „Amuzantul” sau „Fashionista”. Pentru a intra în posesia cadoului garantat, publicul este invitat să învârtă roata cu premii de la Centrul Info. Memory stick-uri de 8 GB, selfie stick-uri, vouchere de cumpărături, cosmetice, agende şi băuturi răcoritoare Coca-Cola sunt premiile care îi aşteaptă pe amatorii de shopping.

Duminică, pe 20 septembrie, şase clienţi vor fi recompensaţi, prin tragere la sorţi, cu premii cool. Astfel, „Amuzantul” va primi o consolă PlayStation 4, „Cuceritorul” un Smartphone Samsung Galaxy 5, „Fashionista” un dulap de haine, „Matematicianul” un laptop Lenovo, „Premianta” o tabletă iPad Air, iar „Rebela” o bicicletă U-man.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Malmkrog | Cinema Ateneu

Casa cu păpuși | Cinema Ateneu

GLORIOUS END OF SUMMER | Senzoria

Let’s jam with The HotCats | The Trumpets

Scrie un comentariu: