Iulius Mall te pregateste pentru distractia verii: invitatii la Untold, Electric Castle si Afterhills

Pasionat de shopping, dar și de muzică? Iulius Mall Iași te invită să le îmbini în cel mai distractiv mod. Sesiunile de cumpărături din magazinele brandurilor tale preferate îți aduc șansa de a merge la cele mai așteptate festivaluri ale verii: Untold, Electric Castle și Afterhills.

La Iulius Mall „Începe Festivara”, momentul perfect pentru a-ți completa garderoba cu ținute în tendințe și să-ți faci bagajele pentru cele mai cool experiențe de festival. Este cât se poate de simplu! Faci shopping în magazinele din Iulius Mall, în perioada 14 – 30 iunie 2019, și vii cu bonurile fiscale în valoare de minimum 100 de lei la Centrul Info, unde te vei putea înscrie la tombola verii.

În fiecare zi, primii 100 de participanți vor fi răsplătiți cu premii instant: invitații la piscină, rucsacuri colorate, pelerine pentru alungat ploaia, accesorii vesele, cosmetice prietene cu soarele și băuturi răcoritoare.

Dacă norocul îți surâde, ai șansa să dansezi pe muzica celor mai tari concerte din cadrul Electric Castle (Bonțida, județul Cluj, 17 – 21 iulie 2019), Untold (Cluj – Napoca, 1 – 4 august 2019) și Afterhills (Iași, 23 – 25 august și 30 august – 1 septembrie 2019).

Zilnic, în perioada 14 – 17 iunie, prin tragere la sorți, va fi desemnat câte un câștigător, care va primi invitație dublă la Electric Castle. Pe 18 iunie vor fi premiați doi clienți, care vor primi bilete pentru două persoane la Electric Castle, respectiv Untold.

Între 19 și 25 iunie, vor fi extrași tot câte doi câștigători, zilnic, care se vor distra alături de perechea lor la Untold. Iar în ultimele cinci zile ale campaniei, tombola îi va desemna pe cei zece norocoși care vor merge la Afterhills, anunțați câte doi în fiecare zi.

Ce mai aştepţi? Vino la Iulius Mall și bucură-te de „Festivară”!

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FBwww.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: