Iulius Mall si Palas marchează „Ora Pamantului”

palas iulius mall iasi ora pamantului foto
Sâmbătă, 29 martie 2014, în intervalul orar 20.30 – 21.30, Iulius Mall Iaşi şi ansamblul Palas vor marca „Ora Pământului”, eveniment care se desfăşoară la nivel global pentru a atrage atenţia asupra importanţei de a economisi resursele mediului înconjurător.
Astfel, la Iulius Mall vor fi stinse proiectoarele de la intrarea principală şi cele din zona peretelui – cascadă. La Palas Mall, vor fi oprite o parte dintre luminile arhitecturale din Atrium. Acţiunea se va desfăşura în toate cele cinci mall-uri din reţeaua naţională a companiei Iulius Group.

VEZI ȘI: Earth Hour la Iasi

De asemenea, ansamblul Palas s-a alăturat campaniei de colectare „Locul deşeurilor nu este în preajma ta!”, derulată de Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec. Astfel,sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 18.00, în zona clădirilor de birouri United Business Center dinspre strada Palat, sunt aşteptaţi la punctul de colectare toţi cei care doresc să aducă deşeurile electrice sau electrocasnicele vechi sau defecte.

În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour. La îndemnul World Wide Fund for Nature, organizația care a inițiat mișcarea în anul 2007, peste 7.000 de oraşe din peste 152 de țări au stins lumina de Earth Hour în 2013, răspândind un mesaj puternic privind impactul negativ pe care viața de zi cu zi îl are asupra planetei și asupra resurselor naturale.

INFO

W: www.iuliusmall.com, www.palasiasi.ro
E: pr@iuliusmall.com, pr@palasiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: