Iulius Mall sarbatoreste femeia nonconformista

Primăvara aceasta, „Freedom is the new beauty”! Iulius Mall Iași le propune femeilor să își exprime personalitatea și să-și descopere frumusețea chiar și într-o manieră nonconformistă. Până pe 8 martie, îndrăgita destinație de shopping și recreere le-a pregătit cadouri în ton cu pasiunile lor, dar și sesiuni gratuite de tatuaje temporare cu henna.

La Iulius Mall Iași, primăvara începe cu o invitație lansată femeilor de a fi libere, puternice și nonconformiste. Până pe 8 martie, se vor bucura de premii care să le demonstreze cât de speciale sunt, dar și de surprize pe care le-ar putea transfoma în amintiri cu personalitate. Toți cei care cumpără din magazinele Iulius Mall Iași în valoare de minimum 100 de lei se pot înscrie la campania ce marchează Ziua Internațională a Femeii, „Freedom is the new beauty”, la Centrul Info.

Marele câștigător, desemnat în urma extragerii din 9 martie, va primi cadou o sesiune de shopping în valoare de 1.000 de euro, în magazinele din Iulius Mall Iași. Astfel, va putea alege cadoul de 8 martie perfect, indiferent dacă sunt piese vestimentare în tendințe, încălțăminte în pas cu moda, accesorii chic sau cosmetice. În plus, zilnic, primii 100 de clienți care se înscriu în campanie sunt premiați instant, cu: seturi de răsfăț, cutii pentru bijuterii, portfarduri, rame foto, surprize parfumate, cosmetice sau vouchere pentru servicii de înfrumusețare, meniuri și băuturi fresh.

În acest an, surpriza pregătită de Iulius Mall Iași pentru sărbătorite este cu totul specială. În fiecare zi, în intervalul orar 14.30 – 20.30, în spațiul special amenajat la etajul 1, în zona Meli Melo, va fi prezentă o artistă care le va oferi doritoarelor tatuaje temporare cu henna. Tradiția pictării mâinilor și picioarelor cu henna vine din Orient, acolo unde miresele își fac astfel de tatuaje, fiind considerate un semn al frumuseții. Tehnica se numește „mehndi”, iar în ultimii ani a cucerit vedete și femei din întreaga lume, prin aerul misterios și exotic pe care îl imprimă. Se poate opta pentru o varietate de modele, care să exprime personalitatea într-un mod cât se poate de creativ și original. Tatuajele cu henna nu sunt ca cele clasice, pentru că nu se introduc pigmenți sub piele, și durează până la trei săptămâni. Henna nu este toxică, este 100% naturală, iar procesul de desenare nu doare.

Cei mici se pregătesc să le ofere mamelor cadouri muzicale, la Iulius Mall. Sâmbătă, 3 martie, de la ora 10.00, la etajul 2, zeci de prichindei vor susține un spectacol de muzică și dans. Iar cei care sunt în căutarea unor cadouri inspirate sunt așteptați la târgul „De ziua ta, mămico”. Darurile sunt realizate de preșcolari, iar fondurile obținute vor fi folosite în scopuri caritabile. Târgul este un proiect inițiat de Grădinița cu Program Prelungit nr. 14 din Iași.

INFO

Iulius Mall

Blvd. Tudor Vladimirescu, Iasi

Tel.: +4 0232 208500

E-mail: client.is@iuliusmall.com

Web: www.iuliusmall.com/iasi

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: