Iulius Mall / Petrecere de Haloween pentru copii

haloween iulius mall iasi

“Taramul fermecat” se muta miercuri, 31 octombrie la Iulius Mall, in zona Carrefour Market pentru prichindeii care vor sa se bucure de petrecerea de Halloween. Teatrul Zbribulici a pregatit povesti, cursuri de dans, bomboane si multe alte surprize pentru copii.

Aici vor fi intampinati de personaje de basm, care au pregatit o piesa de teatru speciala pentru atmosfera de Halloween si vor fi rasfatati cu face-painting si numeroase surprize dulci“, s-a aratat in comunicatul de presa.

Startul petrecerii se da incepand cu ora 17, iar copiii vor avea drept gazde personaje precum ingeri si demoni, Zana Taramului Fermecat, Zgribulici, Tanti Vraji, „cea mai impiedicata vrajitoare”, Regina de Pica, Casper, „cea mai prietenoasa fantoma”, dar si Zeita Eris, „vrajitoarea care a uitate sa se joace”.

Pentru ca cei mici sa interactioneze cu gazdele petrecerii, ei vor putea invata pasi de tango, dar si dansul familiei Adams. Chiar cele doua personaje foarte cunoscute, Morticia si Gomez Adams le vor fi celor mici instructori de dans.

INFO

www.iuliusmall.com

Autor: Lidia RUSU, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Cinema in the Park – IAȘI: To Rome with Love

Concert Țapinarii la Rocknrolla Iași

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ȘI SCULPTURĂ „ANI PRIETENI AMINTIRI” – GABRIEL GHEORGHIU ȘI LUCIAN CONSTANTIN SMĂU

Compania Andirino aduce publicul și în luna iulie la teatru în aer liber

Scrie un comentariu: