Iulius Mall Iași te trimite la cele mai cool concerte din Europa: Enrique Iglesias, One Republic și James Blunt

IULIUS MALL te trimite la cele mai cool concerte din europa afisi 2014
Ştii unde vei merge după shopping? IULIUS MALL IAȘI a pregătit destinaţii de senzaţie pentru relaxarea de după sesiunile de cumpărături. Trei clienţi norocoşi îşi vor vedea visul împlinit, pentru că vor ajunge în cele mai frumoase oraşe ale Europei, la concertele: Enrique Iglesias, One Republic şi James Blunt.

Cei care au visat să ajungă la Paris, Barcelona sau Londra au acum o cale directă către destinaţiile lor favorite. În perioada 10 – 26 octombrie 2014, IULIUS MALL îi învită pe clienţi să descopere „Unde mergem după shopping?”. Persoanele care fac cumpărături în valoare de minimum 100 lei pot participa la tombola distracţiei. În plus, primii 100 de clienţi ai zilei vor fi răsplătiţi cu premii garantate, care constau în: vouchere la fitness, invitaţii la cafea şi la restaurant, eşarfe, genţi şi băuturi energizante.

În ultima zi a campaniei vor fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, câştigătorii care vor merge lacele mai cool evenimente muzicale ale anului, unde vor asculta live hiturile vedetelor internaţionale. Unul dintre norocoşi va ajunge la concertul cuceritorului Enrique Iglesias, de la Paris, pe 22 noiembrie. Barcelona este cea de-a doua destinaţie, acolo unde un client IULIUS MALL va aplauda la spectacolul renumitei formaţii pop-rock One Republic, de pe 20 noiembrie. Al treilea câştigător se va afla în public la concertul lui James Blunt, de la Londra, pe data de 2 decembrie. Excursiile muzicale constau în invitaţii pentru două persoane la unul dintre cele trei concerte, biletele de avion şi cazarea la hotel.

Și fanii IULIUS MALL de pe Facebook sunt provocaţi la concurs. Pot câştiga două bilete la concertul Armin van Burren din Bucureşti, de pe 8 noiembrie. Ce trebuie să facă este să încarce pe contul IULIUS MALL un filmuleţ de 10 secunde, în care cântă un fragment dintr-o melodie preferată. Câştigătorul va fi desemnat în funcţie de numărul de like-uri primite.

Sunteţi gata de shopping? IULIUS MALL IAȘI dă startul cumpărăturilor câştigătoare şi distractive!

INFO

W: www.iuliusmall.com

E: pr@iuliusmall.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: