Cumpărăturile la Iulius Mall te trimit în expediții în toată țara

Iulius Mall - aventura in romania-afis-iasi-2014

Pentru că vacanţa de vară se apropie, IULIUS MALL IAȘI le face o surpriză clienţilor săi şi îi răsplăteşte cu opt expediţii de vis, în cele mai frumoase zone turistice din ţara noastră.

Până pe 1 iunie 2014, IULIUS MALL oferă, în fiecare zi de week-end, o „aventură în România”.Transalpina, Bran, Delta Dunării, Sighişoara, Transfăgărăşan, Apuseni, Maramureş şi Bucovinasunt destinaţiile pitoreşti unde clienţii norocoşi se vor relaxa, împreună cu persoana dragă.

La IULIUS MALL, toţi cei care fac cumpărături de cel puţin 100 lei intră în loteria pentru excursiile mult râvnite sau sunt recompensaţi cu premii pe loc. Primii 50 de clienţi ai fiecărei zile primesccadouri garantate, constând în băuturi răcoritoare sau accesorii utile în expediţii. În fiecare sâmbătă şi duminică, IULIUS MALL îi va desemna, prin tragere la sorţi, pe cei doi câştigători ai vacanţelor în mijlocul naturii. Sejururile sunt valabile pentru două persoane şi includ cazare în regim demipensiune pentru cinci nopţi. Clienţii vor avea ocazia să admire Valea Izei şi să cunoască tradiţiile, portul şi lăcaşele de cult din lemn din Maramureş. În Apuseni, excursioniştii vor explora Valea Arieşului, locul unde se află Gheţarul de la Scărişoara, cel mai mare gheţar subteran din România. La Sighişoara îi aşteaptă una dintre cele mai frumoase cetăţi medievale din Europa, iar Delta Dunării îi va încânta pe turişti cu tărâmul ei sălbatic.

Și în acest an, IULIUS MALL IAȘI îi premiază pe clienţi cu vacanţe de poveste.

INFO

www.iuliusmall.com

www.facebook.com/IuliusMallIS

pr@iuliusmall.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: