Iulia Vantur este femeia fatala in noul videoclip al lui Dima Trofim

iulia-vantur-dima

Dima Trofim, cantaretul care a devenit cunoscut tinerilor din Romania odata cu trupa LaLa Band, a filmat saptamana trecuta primul videoclip din cariera solo, pentru piesa “Cersesc iubire”, compusa de Radu Sirbu & Sianna si produsa de Rassada Music.

Filmarile pentru videoclipul piesei “Cersesc iubire” au avut loc in incinta unuia dintre cele mai generoase spatii din Bucuresti, Press House Ballroom, iar regia  a fost semnata de Mariana Marinescu si Ana Sirbu, alaturi de directorul de imagine Maxim Chisnicean.

Invitata speciala si cea care a jucat rolul femeii fatale in aceasta poveste a fost Iulia Vantur, care a stralucit pe platourile de filmare. Intr-o rochie rosie semnata Cristina Savulescu, Iulia si-a intrat rapid in rol, ispitindu-l si  seducandu-l  pe interpret.

Desi am destula experienta in ceea ce priveste filmarile, in ziua respectiva am trecut prin tot felul de stari. Stiind ca trebuie sa dau totul si ca toti acei oameni  s-au adunat acolo pentru mine, am avut tot felul de emotii… atat pozitive, constructive, cat si unele total neintelese, mai ales cand filmam alaturi de Iulia, este o femeie superba si e foarte greu sa te mai concentrezi la ceva in afara de ea.  De fapt, acesta asta a fost rolul meu: sa ma las sedus, cucerit, dominat de ea.  Va fi o poveste cu multa nebunie, pasiune si chimie si abia astept sa ma vad in postura de barbat sedus”, a explicat Dima.

Am acceptat invitatia de a aparea in videoclipul piesei ‘Cersesc iubire’, alaturi de Dima, pentru ca mi-au placut piesa, scenariul si echipa cu care am lucrat. In plus, Dima este extrem de talentat, aveam toata increderea ca va iesi un proiect de calitate. A fost o experienta foarte frumoasa si abia astept sa-l vedeti pe Dima cersind iubire de la mine”, a spus Iulia Vantur.

Daca de tinutele Iuliei Vantur s-a ocupat Cristina Savulescu, de imaginea artistului si a producatorului sau au fost responsabili cei de la Holy Fashion, iar intreg proiectul a fost sustinut de cunoscuta marca de vinuri Purcari, care a oferit pentru filmare una dintre cele mai scumpe sticle din colectia sa de vinuri.

INFO

MediaPro Music

www.mediapromusic.ro

Dima Trofin

www.facebook.com/DimaTrofim

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Lansare de carte la Muzeul Unirii: “Ochiul cuvântului. Minipoeme în stil haiku”, de Georgeta Tudora

Ateliere de gatit creativ cu Masterchef Elena Padurariu

„Bancherul diavolului. Cum am distrus secretul bancar elvețian” se lanseaza la Iasi

Charity Quiz Night @Times

Scrie un comentariu: