Iulia Vantur este femeia fatala in noul videoclip al lui Dima Trofim

iulia-vantur-dima

Dima Trofim, cantaretul care a devenit cunoscut tinerilor din Romania odata cu trupa LaLa Band, a filmat saptamana trecuta primul videoclip din cariera solo, pentru piesa “Cersesc iubire”, compusa de Radu Sirbu & Sianna si produsa de Rassada Music.

Filmarile pentru videoclipul piesei “Cersesc iubire” au avut loc in incinta unuia dintre cele mai generoase spatii din Bucuresti, Press House Ballroom, iar regia  a fost semnata de Mariana Marinescu si Ana Sirbu, alaturi de directorul de imagine Maxim Chisnicean.

Invitata speciala si cea care a jucat rolul femeii fatale in aceasta poveste a fost Iulia Vantur, care a stralucit pe platourile de filmare. Intr-o rochie rosie semnata Cristina Savulescu, Iulia si-a intrat rapid in rol, ispitindu-l si  seducandu-l  pe interpret.

Desi am destula experienta in ceea ce priveste filmarile, in ziua respectiva am trecut prin tot felul de stari. Stiind ca trebuie sa dau totul si ca toti acei oameni  s-au adunat acolo pentru mine, am avut tot felul de emotii… atat pozitive, constructive, cat si unele total neintelese, mai ales cand filmam alaturi de Iulia, este o femeie superba si e foarte greu sa te mai concentrezi la ceva in afara de ea.  De fapt, acesta asta a fost rolul meu: sa ma las sedus, cucerit, dominat de ea.  Va fi o poveste cu multa nebunie, pasiune si chimie si abia astept sa ma vad in postura de barbat sedus”, a explicat Dima.

Am acceptat invitatia de a aparea in videoclipul piesei ‘Cersesc iubire’, alaturi de Dima, pentru ca mi-au placut piesa, scenariul si echipa cu care am lucrat. In plus, Dima este extrem de talentat, aveam toata increderea ca va iesi un proiect de calitate. A fost o experienta foarte frumoasa si abia astept sa-l vedeti pe Dima cersind iubire de la mine”, a spus Iulia Vantur.

Daca de tinutele Iuliei Vantur s-a ocupat Cristina Savulescu, de imaginea artistului si a producatorului sau au fost responsabili cei de la Holy Fashion, iar intreg proiectul a fost sustinut de cunoscuta marca de vinuri Purcari, care a oferit pentru filmare una dintre cele mai scumpe sticle din colectia sa de vinuri.

INFO

MediaPro Music

www.mediapromusic.ro

Dima Trofin

www.facebook.com/DimaTrofim

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: