“Iubitor de Iași” – concurs de eseuri originale

concurs-iubitor-de-iasi

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași lansează concursul de eseuri originale Iubitor de Iași, în cadrul Sărbătorilor Iașului, Ediția 2014, cu scopul de a promova interesul elevilor pentru cunoașterea valorilor culturale locale. Concursul se adresează exclusiv elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceal.

Tema concursului – De ce iubesc Iașul? – oferă participanților o paletă largă de subiecte care pot fi abordate cu ajutorul cunoștințelor și a imaginației. Lucrările vor fi redactate în limba română și vor avea între minimum 3000 și maximum 7500 de semne. Vor fi luate în considerare doar lucrările de unic autor, fiecare participant putând concura cu un singur eseu. Nerespectarea acestor condiții va conduce la respingerea lor.

PARTICIPARE

Eseurile vor fi trimise până la data de 18 octombrie 2014, la adresa de e-mail: programe@bjiasi.ro cu mențiunea „concurs eseu”. Documentul va conține: Numele și prenumele, Școala/ liceul, adresa de e-mail și numărul de telefon.

Toate materialele eligibile vor fi publicate pe site-ul www.bjiasi.ro. Câştigătorii vor fi desemnați de un juriu de specialitate, care va puncta conținutul ideatic, gradul de originalitate și calitatea generală a exprimării.

Câştigătorii vor fi anunţaţi luni, 20 octombrie 2014, pe site-ul Bibliotecii Județene „Gh. Asachi”. Realizatorii celor mai bune trei eseuri vor primi premii constând în câte un eBook Reader.

Parteneri: Primăria Municipiului Iași și Inspectoratul Școlar Județean Iași

INFO

Biblioteca Judetean ”Gh. Asachi” Iasi

Adresa: Bd. Stefan cel Mare si Sfânt nr. 10 (Clădirea Galeriile Stefan cel Mare, etaj)

Telefon: 0332-110044

E-mail: contact@bjiasi.ro

www.bjiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: