”Iubito, iti raman dator” – cea mai recenta premiera a Teatrului Avangardia ajunge la Iasi

Cea mai amuzanta comedie despre supravietuirea in cuplu! “Iubito, iti raman dator” este un autentic manual de auto-ajutor ca sa poti face fata provocarilor convietuirii in cuplu. Cea mai recenta premiera a Teatrului Avangardia ajunge la Iasi: Sambata, 25 mai, ora 19:00 la Casa de Cultura a Studentilor Iasi.

Cu Andrei Duban si Gratiela Duban, in regia lui Ricard Reguant.

Ideal pentru cei care traiesc deja cu perechea cat si pentru cei care au de gand sa faca acest pas in viitorul mai mult sau mai putin indepartat. Vorbeste despre diferentele care exista intre barbati si femei nu doar in plan sexual, ci si in plan afectiv, social si cultural.

Nu ratati aceasta comedie incendiara despre relatia dintre cele doua sexe: diferentele dintre ele, virtutile lor, slabiciunile, atitudinile si, mai ales, felul in care, in cele din urma, in mod inevitabil, fiecare se dovedeste a fi completarea ideala a celuilalt..

Va va face sa radeti dar si sa reflectati, in egala masura, asupra universului provocator al dragostei si al convietuirii in cuplu.

BILETE

Pret bilet: 70-120 lei, in functie de categorie. Info si bilete: www.TeatrulAvangardia.ro/Iubito-Iasi. Biletele pot fi achizitionate de la:  Palas Shopping MallAgentia TUI Iasi, Str. Palas, nr. 7A; Agentia Casei Studentilor, Strada Vasile Conta nr. 30 Luni-Vineri: 10-19 Sambata: 10-17 Duminica: inchis; Agentia Tui Travel – Decembrie, Str. 14 Decembrie 1989, Nr. 4 bis Luni-Vineri: 09-19 Sambata, Duminica: inchis; Agenția Teatrala – Tel: 0232 255999, Adresa: Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant nr. 4 (langa BCR) Luni, Marti, Joi, Vineri, Sambata, Duminica: 12.00– 17.00 Miercuri: inchis si online pe bilet.ro – www.bilet.ro

* Atentie: spectacolul este recomandat persoanelor cu varsta peste 14 ani.

INFO

www.TeatrulAvangardia.ro/Iubito-Iasi

PE ACEEASI TEMA:

„Năpasta (…și era pădurea singură…)” | Uzina cu Teatru

”Steaua fara nume” | Ateneul National din Iasi

Stand-up comedy cu Micutzu, Geo, Mirică și Cîrje

„Prima dată” | Ateneul National din Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Statia Clovnilor | Teatrul Luceafarul

KISS pentru prima oară în România la festivalul ROCK THE CITY 2022

Expoziție de artă vizuală Roland PANGRATI

Concert simfonic | 10 decembrie 2021

Scrie un comentariu: