”Iubind” – Vali Boghean Band la Iasi

Iubirea are nevoie de grijă zilnic.  La Dragobete, cântăm despre dragoste,cu dragoste, de drag, împreună cu VALI BOGHEAN BAND.

Una dintre cele mai îndrăgite formații din Chișinău, are în componență, virtuozi, instrumentiști şcoliți în Republica Mldova şi în străinătate, care reuşesc să respire în sincron pe scenă de 13 ani. Melodii propii cu „infiltrații” clasice şi folclorice, pop, blues, jazz, piese mai mult sau mai puţin instrumentale, un repertoriu ales, dedicat iubirii.

Vă aşteptă o seară emoționantă , cu îndemnul de a iubi lumea, viaţa,aproapele și pe sine prin muzică autentică diversă, cu energie și sens.

Componența:  Vali Boghean- voce, multi-instrumentist ; Gheorghe Postoroncă- chiatară-bass; Sandu Daraban- chitară; Radu Tălămbuță- vioară ; Gari Tverdohleb – tobe ; Bogdan Țurcan – nai ; Valeriu Cașcaval – țambal ; Vadim Șinnic – clape

BILETE

Bilete cu preţ special pentru studenţi de 35 lei (carnet de student). Bilete de 50 lei disponibile online pe Eventbook.ro, la librăria Humanitas (Piaţa Unirii ), la Casa de Cultură a Studenţilor. Informaţii tel. 0749653702

INFO

www.youtube.com/user/musikalmd

www.facebook.com/ValentinBoghean

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: