”Iubind in taina” – povestea iubirii dintre Mihai Eminescu și Veronica Micle

Pe 14 februarie 2017, de ziua îndrăgostitilor, sunteti invitati într-o călătorie lirică să descoperiti împreună iubirea de poveste dintre Mihai Eminescu și Veronica Micle. 

Cei doi se cunosc la Viena, în 1872. ,,Tânăra doamnă blondă, cu părul foarte lung, uşor ciufulit, ridicat într-un coc parcă ireal, din care scăpau cu blândeţe două şuviţe transparente, atrăgea atenţia imediat. Naturaleţea ei dovedea inteligenţă, ştia să fie spirituală cu graţie. La Viena, Eminescu o conduce prin parcuri şi muzee, pe bulevarde, în împrejurimi” scria criticul literar Costin Tuchilă. Va urma o relaţie de amor ce avea să fie condimentată, în următorii 17 ani, cu multă pasiune, intrigi, despărţiri şi reîmpăcări.

Marti, pe 14 februarie 2017, de la ora 19:00 vă dăm întâlnire la un spectacol inedit, în care să redescoperiți dragostea adevărată, la Ateneu: ,,Veți savura un moment plin de emoție sub forma unei adaptări teatrale după scrisorile dintre Mihai Eminescu și Veronica Micle”- Andrei Ciobanu, regizor.

Cei doi protagonişti, Simona Simionesei şi Andrei Ciobanu vă invită la Ateneul din Iasi, de ziua îndrăgostiților, la un spectacol de excepție.

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri: 15 lei/ 10 lei pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

PE ACEEASI TEMA:

„Legenda ghiocelului” pusa in scena la Ateneul din Iasi

Spectacol pentru copii „Micul Prinț”

Spectacolul ”Ileana, principesa de Romania”

Spectacol de opera: ”O noapte furtunoasa”, regia Daniel Prallea Blaga

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Clubul Cinefililor va invita la film: ”La mala educacion” (2004)

The Glimpse LIVE @Underground Pub

Atelier de grafică și ilustrare carte „Arta de vacanță”

Strauss Festival Orchestra Vienna la Teatrul National Iasi

Scrie un comentariu: