”Iubind in taina” – povestea iubirii dintre Mihai Eminescu și Veronica Micle

Pe 14 februarie 2017, de ziua îndrăgostitilor, sunteti invitati într-o călătorie lirică să descoperiti împreună iubirea de poveste dintre Mihai Eminescu și Veronica Micle. 

Cei doi se cunosc la Viena, în 1872. ,,Tânăra doamnă blondă, cu părul foarte lung, uşor ciufulit, ridicat într-un coc parcă ireal, din care scăpau cu blândeţe două şuviţe transparente, atrăgea atenţia imediat. Naturaleţea ei dovedea inteligenţă, ştia să fie spirituală cu graţie. La Viena, Eminescu o conduce prin parcuri şi muzee, pe bulevarde, în împrejurimi” scria criticul literar Costin Tuchilă. Va urma o relaţie de amor ce avea să fie condimentată, în următorii 17 ani, cu multă pasiune, intrigi, despărţiri şi reîmpăcări.

Marti, pe 14 februarie 2017, de la ora 19:00 vă dăm întâlnire la un spectacol inedit, în care să redescoperiți dragostea adevărată, la Ateneu: ,,Veți savura un moment plin de emoție sub forma unei adaptări teatrale după scrisorile dintre Mihai Eminescu și Veronica Micle”- Andrei Ciobanu, regizor.

Cei doi protagonişti, Simona Simionesei şi Andrei Ciobanu vă invită la Ateneul din Iasi, de ziua îndrăgostiților, la un spectacol de excepție.

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri: 15 lei/ 10 lei pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

PE ACEEASI TEMA:

Spectacolul „Motanul Încălțat”, regia Daniel Prallea Blaga

”mickeyMAGInarium” – teatru de magie pentru copii @Ateneul din Iasi

Alice in Tara Minunilor, de Lewis Carroll @Ateneul din Iasi

Spectacolul de operă „Făt Frumos din lacrimă” @Ateneul din Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Asociația 4Culture anunță vernisajul expoziției FILM – proiect curatorial la Iași și București

Rezervări online pentru Serile FILIT

Program Cinema Ateneu: 26-28 septembrie 2018

Cinema Ateneu în aer liber. Patru proiecții speciale pe pietonalul Ștefan cel Mare

Scrie un comentariu: