”Iubind in taina” – povestea iubirii dintre Mihai Eminescu și Veronica Micle

Pe 14 februarie 2017, de ziua îndrăgostitilor, sunteti invitati într-o călătorie lirică să descoperiti împreună iubirea de poveste dintre Mihai Eminescu și Veronica Micle. 

Cei doi se cunosc la Viena, în 1872. ,,Tânăra doamnă blondă, cu părul foarte lung, uşor ciufulit, ridicat într-un coc parcă ireal, din care scăpau cu blândeţe două şuviţe transparente, atrăgea atenţia imediat. Naturaleţea ei dovedea inteligenţă, ştia să fie spirituală cu graţie. La Viena, Eminescu o conduce prin parcuri şi muzee, pe bulevarde, în împrejurimi” scria criticul literar Costin Tuchilă. Va urma o relaţie de amor ce avea să fie condimentată, în următorii 17 ani, cu multă pasiune, intrigi, despărţiri şi reîmpăcări.

Marti, pe 14 februarie 2017, de la ora 19:00 vă dăm întâlnire la un spectacol inedit, în care să redescoperiți dragostea adevărată, la Ateneu: ,,Veți savura un moment plin de emoție sub forma unei adaptări teatrale după scrisorile dintre Mihai Eminescu și Veronica Micle”- Andrei Ciobanu, regizor.

Cei doi protagonişti, Simona Simionesei şi Andrei Ciobanu vă invită la Ateneul din Iasi, de ziua îndrăgostiților, la un spectacol de excepție.

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri: 15 lei/ 10 lei pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

PE ACEEASI TEMA:

Spectacol de dans si teatru “Parfum, culoare, sunet”

Pupaza din tei @Ateneul din Iasi

”Complet alb” la Ateneul din Iasi

Recital extraordinar Ducu Bertzi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Haute Couture în Design Interior

Recital de pian – eveniment caritabil la Muzeul Unirii

Recital de opera si teatru pe pietonal, de Ziua Internationala a Iei

“Arte regizorală în 30 de file de poveste…”. Invitat special: Ovidiu Lazar, TNI

Scrie un comentariu: