Iubeste romaneste de Dragobete!

Vă invităm, luni 24 februarie, în Piata Unirii, la ora 13:30, la proiectul “Iubeste româneste de Dragobete!”,în cadrul căruia veti luati parte la un flashmob implicându-vă în realizarea unei inimi-simbol al iubirii în stil românesc.

”IUBESTE ROMÂNESTE DE DRAGOBETE!!” este un proiect care îsi propune să reunească un număr de aproximativ 500 de studenti pentru a continua tradiţia de a reaminti tinerilor că avem propria noastră sărbătoare a dragostei , care merită să primească toată atenţia noastră.

De asemenea, îndrăgostitii vor rămâne cu amintirea acestei zile prin imortalizarea momentelor deosebite la Panoul Iubirii special amenajat, tot înPiata Unirii.

Sărbătoarea va continua cu o petrecere tematică în Club For Fun, începând cu orele 22:00, unde vă vor astepta concursuri specifice zilei de Dragobete , cu premii pe măsură. Intrarea se va face pe bază carnetului de student.

INFO

www.liga-etc.ro/dragobete-romaneste/

www.facebook.com/LSETC

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Efectul Genovese” de Alina Nelega la TVR

VINO SÂMBĂTĂ LA IULIUS MALL IAȘI SĂ SĂRBĂTOREȘTI INAUGURAREA TUCANO COFFEE: CONCERT AFRICAN ORCHESTRA, PREMII ȘI DEMONSTRAȚII BARISTA

”În pași de poezie” la CCS Iasi

Live de la Opera Bastille – ”Lacul Lebedelor”

Scrie un comentariu: