”It’s the season to be bunny”, la Iulius Mall Iasi: o vacanta in Olanda si peste 3000 de alte premii

Sărbătorile sunt întotdeauna prilej pentru a aduce bucurie celor dragi. Iulius Mall Iași te ajută să iei în serios rolul de Iepurilă darnic și să oferi cadouri inspirate. Pentru că „It`s the season to be Bunny!”.

Știm cât de mult îți plac pregătirile pentru momentele festive petrecute cu familia ori prietenii, dar și să îi surprinzi pe cei dragi cu daruri. Anul acesta, de Paște, Iulius Mall Iași îți este aliat în misiunea ta de a fi un „urecheat” atent cu cei din jur. De ce? Pentru că este frumos să primești, dar este minunat să dăruiește. „It’s the season to be Bunny!” este campania care se desfășoară până pe 27 aprilie 2019, prin care îndrăgita destinație de shopping și distracție oferă premii duble clienților săi. Este cât se poate de simplu să participi!

Ai în plan să îți adaugi noi piese în garderobă, să cauți un cadou sau să-ți pregătești bagajele pentru vacanța de Paște? Faci cumpărături din magazinele Iulius Mall Iași în valoare de minimum 100 de lei și te poți înscrie la tombola dedicată sărbătorilor pascale, la Centrul Info. Zilnic, primii 100 de participanți sunt răsplătiți instant cu premii duble, unul al lor și unul pe care îl pot dărui: meniuri în food court, invitații la cafea, cozonac sau cafea și băuturi răcoritoare, sticle de vin și delicii de ciocolată.

Dacă ești un Iepuraș norocos, pe 29 aprilie ai șansa să fii desemnat marele câștigător al campaniei. În urma tragerii la sorți, un client va pleca într-un sejur de 4 zile, pentru două persoane, în Olanda. Premiul va fi acordat sub forma unui voucher în valoare de 1.500 de euro.

„It’s the season to be Bunny!”, așa că mergi la cumpărături în Iulius Mall Iași!

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FBwww.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: