It’s a Date: Magic Valentine’s Day

Limbajul iubirii pentru El și Ea e diferit, însă Restaurant Panoramic se pricepe foarte bine să puna în valoare elementele comune: preparatele delicioase, vinurile bune și muzica live.

Au conturat special pentru voi doi, un weekend magic, 13-14 februarie, în care să sărbătoriți și mai intens ca în celelalte zile, iubirea voastră.

Vă invităm să descoperiți ofertele lor de Valentine’s Day și să aduceți magie în viața voastră, cu o seară sau chiar și un weekend petrecut la înaltime, la etajul 13.

My Funny Valentine’s

✦ Cină romantică cu un meniu special si o seară cu muzică live
Imaginează-ți o seară perfectă de Valentine’s Day, în care ai ocazia să îi arăți persoanei iubite cât de mult o iubești. Am creat cadrul ideal pentru tine. O cină romantică, un view de poveste,preparate delicioase, însoțite de vinuri parfumate și acompaniate de muzică live, voce și acorduri de pian. Toate aceste lucruri te vor ajuta să îți faci curaj să îți deschizi inima și sufletul, să îi spui și să îi arăți persoanei iubite cât este de prețioasă pentru tine și cât de mult o iubești.
Oferă-i cadou o seară și o cină la înălțime și fă din acest eveniment o experiență de neuitat.
PRET: 170 LEI/persoană
(340 LEI de cuplu)

Fly me to the moon

✦ Cină romantică cu un meniu special si o seară cu muzică live
✦ O noapte de cazare pentru două persoane (mic dejun inclus, minibar nonalcoolic și șampanie din partea casei)
După o cină romantică, seara poate continua într-un spațiu în care să fiți doar voi doi, un spațiu al emoției și al iubirii, unde visele prind contur iar luna și stelele vă sunt mai aproape. Dimineața, un mic dejun în cameră vă oferă energia și starea de bine care să vă însoțească pănă la următoarea revedere cu noi.
PRET: 285LEI/persoană
(570 LEI de cuplu)

Safe haven

✦ Cină romantică la Restaurant Panoramic
✦ O noapte de cazare pentru două persoane (mic dejun inclus, minibar nonalcoolic și șampanie din partea casei)
✦ Masaj de cuplu cu pietre calde și ulei de trandafir (30 de minute)
Un răsfăț total de Valentine’s Day este pachetul Safe Haven. Are tot ce aveți voi doi nevoie pentru a vă putea bucura de o seara perfectă. Cina romantică este însoțită și de un masaj ca o îmbrățișare caldă și aromată cu ulei de trandafir și spațiul în care să puteți să aveți grijă de iubirea voastră. Îndrăznește să alegi o experiență unică și o seară de neuitat care va dăinui în cufărul amintirilor voastre.
PRET: 350 LEI/persoană
(700 LEI de cuplu)

REZERVARE

Rezervări și informații suplimentare: 0733 580 155 / 0736 657 562. * Îți reamintim că acceptă și vouchere/tichete de vacanță!

INFO

Restaurant Panoramic 13

Str. Piata Unirii 5, Iasi – Hotel Unirea

www.hotelunirea.ro

www.facebook.com/RestaurantPanoramicIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: