IT Marathon 2018


Liga Studentilor Facultatii de Automatica si Calculatoare (LSAC) organizează concursul IT Marathon în perioada 20 aprilie – 29 aprilie 2018.

Concursul include un număr de 6 secţiuni: Web Development, Desktop Applications, Mobile Apps, Design, D.I.Y. (Do IT Yourself), Junior Dev, categorii ce testează creativitatea, originalitatea, capacitatea de a se descurca în timp limită, dar şi complexitatea gândirii.

La acestea pot participa atât elevii de liceu, cât şi studenţii, mai puţin la secţiunea Junior Dev unde participanţii vor fi doar liceenii.

Premiul I la categoria Junior include şi dreptul căştigătorului de a se înscrie la Facultatea de Automatică şi Calculatoare, fără a fi nevoit să susţină un examen de admitere. De asemenea, participanţii din afara municipiului Iaşi vor primi cazare, iar tuturor li se va oferi o masă de prânz şi multă apă pentru a se menţine hidrataţi pe toată durata concursului.

INSCRIERE

Înscrierile pentru It Marathon au loc în perioada 05 martie – 18 aprilie, făcându-se la adresa: http://itmarathon.lsaciasi.ro/inscrieri.php . Pentru informaţii suplimentare, aveţi posibilitatea de accesa site-ul concursului: http://itmarathon.lsaciasi.ro sau să contactaţi organizatorii pe e-mail sau telefon (datele de contact se vor găsi la secţiunea Contact de pe acelaşi site).

INFO

LSAC

itmarathon.lsaciasi.ro/index.php

www.facebook.com/ItMarathon

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: