Iron Man isi schimba masina!

Este cunoscut faptul ca tot mai des producatorii auto aleg sa-si promoveze modelele de top prin intermediul unor personaje iubite din filmele de la Hollywood. Este si cazul lui Audi: in primele doua serii ale filmului “Iron Man”, personajul principal, jucat de Robert Downey Jr. conducea un Audi R8. Se pare insa ca in viitoarea serie acesta se va afla la volanului unei Acura NSX.

audi_r8

Fosta masina a lui Iron Man: Audi R8

Miliardul excentric Tony Stark, personajul din seria de filme “Iron Man”, se deplasa (atunci cind nu zbura cu ajutorul “costumului” sau supertehnologizat) cu un superb Audi R8. O masina cit se poate de potrivita pentru un om bogat, dar care e pasionat si de sport dar si de tehnologie. Numai ca pentru a treia serie se pare ca va trebui sa renunte la Audi-ul sau, in favoarea unui prototip Acura (brandul premium al celor de la Honda).

Al treilea film din serie de fapt va fi o incununare a mai multor filme cu super-eroi produse de Marvel. Astfel, in filmul ce va fi lansat anul acesta, “The Avengers”, mai multe personaje din serii anterioare, cum ar fi Thor, Hulk, Captain America si Iron Man se vor reuni intr-o organizatie justitiara, denumita “S.H.I.E.L.D.”. Bineinteles, ei vor lupta impotriva Raului si pentru bunastarea omenirii.

Dar revenind la masini, se pare ca Acura a plusat mai mult pentru a deveni personaj in aceasta serie de filme. De altfel, in filmul Thor, agentii umani ai organizatiei “S.H.I.E.L.D.” se deplasau folosind mai multe modele Acura: modelele MDX, ZDX, RL si TL. Modele care, de altfel sint de serie, putind fi cumparate de publicul (ame-rican, ca pe la noi modelele Acura sint foarte rare). Asa ca e logic ca in momentul in care Tony Stark (alias Iron Man) devine membru al “S.H.I.E.L.D.”, sa primeasca si el o Acura. Stark fiind insa un personaj mai special, el nu putea primi un model de serie, asa ca pentru el s-a facut o exceptie si i s-a dat in folosinta un prototip: Acura NSX. De altfel, la Salonul Auto de la Detroit de la inceputul acestui an, vedeta standului Acura a fost un prototip NSX, dar in varianta coupe. Iron Man a primit insa o varianta decapotabila a acestui model.

acura_nsx

Prototipul Acura NSX prezentat la Detroit

Viitorul NSX va fi un model ecologic, hibrid, cu tractiune integrala. Motorul termic va fi un V6 aspirat natural, amplasat central si va fi ajutat de trei motoare electrice. Se spune ca va intra in productia de serie in 2015, dar la SuperBowl deja a fost difuzata o reclama in care Jerry Seinfeld si Jay Leno se bat pentru a fi primul care testeaza Acura NSX.

http://www.youtube.com/watch?v=WUFSHzT2xuY

 

Autor: Lucian AMARII, Ghidul Auto

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: