Irina Schrotter, prezenta la Saptamana Modei de la Berlin

Alaturi de tanarul clujean Lucian Broscatean, creatoarea de moda va prezenta colectia de toamna – iarna 2013/ 2014, numita “Immersed Self”. Creatiile designerului vor fi admirate pe 18 ianuarie, la Poarta Brandenburg din Berlin, unul dintre cele mai importante simboluri ale orasului.

immersed_self - Irina Schrotter

Ieseanca Irina Schrotter este unul dintre cei cinci designeri romani care vor reprezenta Romania la Saptamana Modei de la Berlin. Alaturi de tanarul clujean Lucian Broscatean, Irina Scrotter va prezenta colectia de toamna – iarna 2013/ 2014, numita „Immersed Self” si inspirata de personajele Elisabeth Vogler  si Alma din filmul „Persona” al lui Ingmar Bergman. Creatiile designerului vor fi admirate vineri, 18 ianuarie, de la ora 11.30, la Poarta Brandenburg din Berlin. Irina Schrotter participa pentru a cincea oara consecutiv la cunoscutul eveniment de moda.

La editia din vara, ea s-a remarcat prin colectia „Shapes of Light”, prezentata in fata a peste 800 de invitati, critici de moda, jurnalisti de specialitate de la reviste precum Vogue, Glamour, dar si clienti obisnuiti ai festivalurilor. „Shapes of Light” a fost semnata tot de Lucian Broscatean pentru brand-ul Irina Schrotter, sursele de inspiratie fiind filmul „The Painted Veil” si lucrarile sculptorului chinez Ai Weiwei. Creatiile celor doi imbina feminitatea liniei deja cunoscute a brand-ului Irina Schrotter cu viziunea proaspata a clujeanului.

Ceilalti trei designeri romani prezenti la Berlin sunt: Adelina Ivan (www.adelinaivan.com), Andra Clitan (www.andraclitzan.com) si Stephan Pelger (www.stephanpelger.com).  Acestia si-au prezentat creatiile pe data de 15 ianuarie, intr-un eveniment intitulat Romanian Designers. Saptamana Modei de la Berlin are loc in capitala Germaniei de doua ori pe an – ianuarie si iulie.

Autor: Liliana GINJU, Ziarul de Iasi

INFO

www.fashion-week-berlin.com/

www.berlin.mbfashionweek.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: