iPod Nano – un ceas elegant

HEX este  o firma specializata in accesorii pentru iPod Nano. Si nu vorbim de orice tip de accesorii, ci de unele care arata foarte bine  si sunt menite sa iti transforme mp3 player-ul intr-un ceas foarte elegant.

iPod Nano - ceasNoutatea consta in lansarea unui nou model de curea realizata din piele de cea mai buna calitate, “Vision Classic Leather“, care utilizeaza un sistem de prindere pe baza clip. Suportul pentru iPod este realizat din otel inoxidabil acoperit cu un material menit sa protejeze gadget-ul impotriva zgarieturilor.

Asadar, de ce sa mai cheltuiti banii pe un ceas nou, cand pur si simplu puteti schimba cureaua si descarca un Screen Saver nou? Dupa cum se poate vedea si in poze, efectul este cat se poate de real si aveti toate sansele sa impresionati cu noul ceas/iPod.

Conform ubergizmo.com noua serie de accesorii este disponibila atat pe site-ul producatorului, cat si in magazinul Apple, pentru un pret de 49,95 dolari.

Sursa: playtech.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: