Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers vin la Iaşi

Ioan Gyuri Pascu Iasi

Ieşenii dornici de muzică de calitate îi pot întâlni pe Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers în Underground Pub. Concertul va avea loc sîmbătă, 19 ianuarie 2013.

”Lumea nu trebuie sa se astepte la nimic, doar la bucuria reintalnirii. Nimic in afara de bucurie, sinceritate si prietenie. Vreau sa se simta bine, sa-si lase inima sa vorbeasca, sa cante si sa danseze“, a declarat artistul despre concertul de la Iasi.

Ioan Gyuri Pascu este cantaret si actor, membru al cunoscutului grup de umor Divertis din anul 1987. Cariera sa muzicala a debutat in anul 1977, abordand stiluri muzicale diverse, printre care pop, rock, blues si reggae. Boom-ul carierei sale  vine in 1993, cu „Mixed Grill”, reusind sa-si adjudece titlul de „Compozitorul Anului”. In anul 1999 a renuntat la concerte, dezamagit de peisajul muzical romanesc, dar revine in 2000 cu un album in tiraj de colectie. Tot atunci scrie si teme pentru coloana sonora a unor filme, printre care scurt – metrajul „Zapping” al lui Cristian Mungiu si productia de succes „Occident”.

Dupa 20 de ani de cariera, in 2002, se reinventeaza cu un turneu prin cluburile din tara, reusind sa vanda albumul „N-o sa-ti ofer ce n-am promis” din mana in mana. „Ideea de a canta in cluburi ma incanta pentru ca lumea e ca intr-o familie, in sufragerie”, mai spune Gyuri Pascu.

In ceea ce priveste Iasul, cantaretul recunoaste ca are o legatura speciala cu acest oras, fara a sti de ce. Prima amintire de aici este legata de Festivalul de Teatru „Mihai Eminescu” din 1985, cand s-a indragostit de Iasi, dar i-a cunoscut si pe colegii de la Divertis.

Admiratorii indragitului folkist il pot asculta alaturi de Teo Boar si Vlady Cnejevici daca vor achizitiona bilete de 25 de lei de la Undergorund Pub.

Parteneri media: Radio HIT, Ziarul de Iaşi, Iaşi Fun, Iaşul Cultural, AltIaşi, Zile şi Nopţi, inoras.ro, TVR Iaşi, Cărtureşti, Cronica de Iaşi.

Sponsori: Restaurant Laguna, Pensiunea Rosemont, Grolsch

BILETE SI REZERVARI

Telefon: 0735 004 001

Preţ intrare: 25 lei

INFO

UNDERGROUND PUB

Galeriile Comerciale “Stefan cel Mare” 700026 Iasi, Romania

www.facebook.com/Undergroundthepub

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: