Invitatie la expozitie: Locuri si peisaje. O plimbare de la Marbach pina la Weimar

Expozitia de fotografie “Schiller – Orte und Landschaften. Eine Wanderung von Marbach bis Weimar” / “Schiller – Locuri si peisaje. O plimbare de la Marbach pina la Weimar”

Expozitie foto - London Pub3

Centrul Cultural German Iasi a organizat miercuri, 4 aprilie, la ora 17.00, in London Pub vernisajul expozitiei foto- literare” Schiller- Orte und Landschafter. Eine Wanderung von Marbach bis Weima\ Schiller- Locuri si peisaje. O plimbare de la Marbach pina la Weimar” , apartinind artistei Christel Wollman- Fiedler. Expozitie face parte din seria de evenimente CaféKultour 2012.

Expozitie foto - London Pub1

Christel Wollmann-Fiedler lucreaza ca fotograf independent si scriitoare in Berlin. Pina acum a vernisat peste 40 de expozitii foto-literare in diferite tari din Europa si a scris noua carti.

Ea a mers pe urmele lui Friedrich Schiller in intreaga Germanie, a fotografiat toate locurile importante din viata marelui poet, despre care a scris mici povestioare. Astfel a luat nastere expozitia   ”Schiller – Orte und Landschaften. Eine Wanderung von Marbach bis Weimar / Schiller – Locuri si peisaje. O plimbare de la Marbach pana la Weimar.”

Expozitie foto - London Pub4

Acest expozitie ne incinta privirile intr-un spatiu special, unde toate lumea are posibilitatea sa le admire. Expozitia poate fi vizitata intre 4 si 29 aprilie in London Pub si face parte din seria de evenimente Cafekultour 2012.

AUTOR: Nica Madalina Vasilica, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Comunicare si relatii publice, an II, gr 4,

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Stagger Lee lansează primul lor videoclip live

Ateliere DICE la Palatul Culturii din Iași în perioada 8 – 10 aprilie 2021

Zilele Studentului Electronist 2021

Muzeul Etnografic al Moldovei este partener în organizarea evenimentului „Tradiții Pascale în zona Moldovei”

Scrie un comentariu: