Invitatie la expozitie: Locuri si peisaje. O plimbare de la Marbach pina la Weimar

Expozitia de fotografie “Schiller – Orte und Landschaften. Eine Wanderung von Marbach bis Weimar” / “Schiller – Locuri si peisaje. O plimbare de la Marbach pina la Weimar”

Expozitie foto - London Pub3

Centrul Cultural German Iasi a organizat miercuri, 4 aprilie, la ora 17.00, in London Pub vernisajul expozitiei foto- literare” Schiller- Orte und Landschafter. Eine Wanderung von Marbach bis Weima\ Schiller- Locuri si peisaje. O plimbare de la Marbach pina la Weimar” , apartinind artistei Christel Wollman- Fiedler. Expozitie face parte din seria de evenimente CaféKultour 2012.

Expozitie foto - London Pub1

Christel Wollmann-Fiedler lucreaza ca fotograf independent si scriitoare in Berlin. Pina acum a vernisat peste 40 de expozitii foto-literare in diferite tari din Europa si a scris noua carti.

Ea a mers pe urmele lui Friedrich Schiller in intreaga Germanie, a fotografiat toate locurile importante din viata marelui poet, despre care a scris mici povestioare. Astfel a luat nastere expozitia   ”Schiller – Orte und Landschaften. Eine Wanderung von Marbach bis Weimar / Schiller – Locuri si peisaje. O plimbare de la Marbach pana la Weimar.”

Expozitie foto - London Pub4

Acest expozitie ne incinta privirile intr-un spatiu special, unde toate lumea are posibilitatea sa le admire. Expozitia poate fi vizitata intre 4 si 29 aprilie in London Pub si face parte din seria de evenimente Cafekultour 2012.

AUTOR: Nica Madalina Vasilica, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Comunicare si relatii publice, an II, gr 4,

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Inspectoratul Școlar Județean Iași inițiază în premieră programul Școala ALTFEL, de acasă

Muzicanții din Bremen la Teatrul Național de Televiziune

KLM va continua să zboare în 57 de destinații din întreaga lume

Iulius Iasi lanseaza o platforma care permite donarea directa catre spitale

Scrie un comentariu: