Invest în Iasi inclus în Conferința Afaceri.ro Seul 2019

Arhipelago organizează o conferință Afaceri.ro în Seul care va avea loc la Universitatea Hankuk de Studii Externe, în data de 15 aprilie 2019 între orele 10 și 12.

Unul dintre obiectivele conferinței este de a oferi informații relevante despre oportunitățile de investiții în România, concentrându-se în primul rând pe Iași – unul dintre cele mai mari și mai importante orașe din țară. Evenimentul va include si o prezentare INVEST IN IASI și un film despre Iași. Această activitate face parte dintr-un program multianual al APEC prin care sunt derulate o serie de proiecte de promovare a oportunităților oferite de Iași, de încurajare a investițiilor locale și de îmbunătățire a imaginii Iașului ca destinație de investiții.

București și Seul au stabilit deja relații strategice puternice în multe domenii în ultimii ani. Cu toate acestea, există încă oportunități în alte părți ale României. Iași este nu numai cel mai important oraș românesc de pe granița de est a Uniunii Europene, ci și orașul care atrage mulți investitori străini.

Anual, se desfășoară o mulțime de evenimente INVEST IN IASI în diferite orașe din întreaga lume, cum ar fi Londra, New York, Houston și altele, care dezvăluie noi oportunități de investiții pentru antreprenorii străini din Iași.

Vorbitorii din România și Coreea de Sud vor oferi câteva informații esențiale despre modalitățile de îmbunătățire a relațiilor România-Coreea. Conferința se va încheia cu o sesiune de networking, astfel încât să se poată construi conexiuni mai bune și să se ofere detalii suplimentare celor interesați.

Puteți vedea programul complet și mai multe informații detaliate despre vorbitori pe următorul link https://www.afaceri.ro/afaceri-ro-seoul-2019-conference/

Scopul Asociației pentru Promovarea Economiei Cunoașterii (APEC) îl reprezintă promovarea conceptelor specifice economiei cunoașterii în rândul tinerilor din România, pentru susținerea dezvoltării durabile a mediului economic, antreprenorial, social şi cultural din Romania în contextul integrării în Uniunea Europeană.

INFO

Arhipelago

arhipelago.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: