Votează proiectul ”Invață să Speri” în cadrul programului de granturi Raiffeisen Comunități

proiectul-invata-sa-speri-program-de-granturi-raiffeisen-comunitati-afisCopiii sunt ca semințele roditoare în viața omului, însă vedem cum copiii defavorizați se nevoiesc încă de fragezi ca semințele  căzute între mărăcini și pietre.

Acești copii nu cunosc micile bucurii ale vieții, nu știu cum e să primești un cadou de la cineva drag, să ai o hăinuță nouă și frumoasă la început de an școlar și sunt infricoșați de faptul că în orice moment ar putea fi nevoiți să renunțe la școală.

Oricând acești copii ar putea fi obligați să piardă unica șansă de a-și clădi un viitor mai bun, mai frumos, mai responsabil și aceata din cauza sărăciei și nevoilor cu care se confruntă prea devreme, din pricina unui mediu social bolnăvicios, a unei societăți plină de nedreptate și dezinteres.

Omul nu e niciodată atât de mare ca atunci când se lasă în genunchi să ajute un copil.” Pitagora

În cadrul Fundației Solidaritate și Speranță, recunoaștem ființa umană ca fiind făptura cea mai de preț a lui Dumnezeu și înțelegem că necazul ce planează asupra unora dintre oamenii din jurul nostru este pentru noi ceilalți o șansă de a face bine, de a ajuta, de a fi alături de aceștia spre mântuirea sufletelor noastre.

După acest principiu au fost înființate cele două Centre de Zi pentru Copii – Sfânta Marina și Mia Casa Inculeț, care și-au asumat misiunea de a asigura accesul la educație unor copii defavorizați din Municipiul Iași și de pe raza comunei Bârnova.

Anul acesta, Comunitatea Raiffeisen este pe cale să ni se alăture, prin susținerea financiară a activităților celor 30 de copii înscriși la Centrul de Zi pentru Copii Sfânta Marina.

Proiectul Învață să Speri! (click pentru detalii) promovează implicarea socială în viața copiilor prin sprijinirea acestora în lupta împotriva abandonului școlar.

Finanțarea prin programul de granturi Raiffeisen Comunități ar putea asigura suportul necesar pentru desfășurarea activităților Centrului de Zi.

Acest proiect propus de către Fundația Solidaritate și Speranță pentru comunitatea ieșeană a trecut deja de cele două etape de evaluare ale programului, ajungând în cea de a treia.

  • Etapa a III-a: 9-30 septembrie 2013 (inclusiv, până la ora 17:00) – Avem nevoie de voturile dumneavoastră. Numai de implicarea dumneavoastră depinde asigurarea unui an școlar cu toate cele necesare evoluției și dezvoltării celor 30 de copii beneficiari!

proiectul-invata-sa-speri-program-de-granturi-raiffeisen-comunitati-fotoCUM SE POATE VOTA UN PROIECT?

În câțiva pași simpli și numai 5 minute:

  1. înscrierea pe site-ul www.raiffeisencomunitati.ro
  2. click pe „Log In” unde reintroduceţi numele de utilizator şi parola;
  3. click pe „Proiecte propuse”;
  4. se va deschide o hartă a României noastre dragi – Alegeți județul Iași  – proiectul Învață să Speri!
  5. butonul de votare se găseşte în faţa titilui; apăsaţi butonul „Votează” în dreptul proiectului Învață să Speri!

Detalii despre proiectul votat pot fi accesate prin apăsarea butonului „Detalii”.

Rezultatul voturilor se actualizează automat, în timp real, şi poate fi urmărit pe raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi.

Așadar:

Pasul 1 – Accesaţi raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi

Pasul 2 – Înregistraţi-vă

Pasul 3 – Intraţi pe Judeţul Iaşi

Pasul 4 – Votaţi proiectul Învaţă să speri

Pasul 5 – Primiți în suflet mulțumirile noastre sincere și bucuria de a fi acordat câteva minute unei schimbări benefice pentru copiii asistați social prin Centrul de Zi pentru Copii Sfânta Marina.

INFO

Centrul de Zi pentru Copii Sfânta Marina

Fundația Solidaritate și Speranță, pentru detalii și informații: 0771 647 607

www.facebook.com/pages/Fundatia-Solidaritate-si-Speranta-Iasi

fundatiasolidaritatesisperanta.wordpress.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: