Intreceri cu masinute teleghidate la Iulius Mall

Iulius Mall Iasi îi invita pe copii si pe parinti sa se distreze împreuna, demonstrându-si, totodata, maiestria în curse cu masini teleghidate. Ineditul concurs „Tata are copilot” va începe pe 3 august 2014, la ora 11.00, si va avea loc în fiecare duminica a lunii lui Gustar. Finala, la care vor participa cele mai bune trei echipe ale fiecarei etape, este programata pe 24 august.

Doritorii se pot înscrie la Centrul Info Iulius Mall, echipele fiind formate dintr-un adult si un copil cu vârsta între 5 si 12 ani. Competitia va consta în parcurgerea unui circuit special, amenajat în zona Carrefour Market, într-un timp cât mai scurt, contra cronometru. Parintele si prichindelul vor fi provocati sa se coordoneze si sa obtina cele mai bune rezultate, finalistii fiind selectati în urma realizarii mediei timpilor înregistrati de fiecare membru al echipei.

Masinutele cu telecomanda vor fi puse la dispozitie de Iulius Mall, care a pregatit si numeroase premii. Pe lânga momente amuzante, la fiecare etapa, pasionatii de adrenalina vor avea parte de cadouri, constând în bilete la film, vouchere la Starnet sau food court, masinute teleghidate si intrari la piscina. În marea finala, cei mai iscusiti trei jucatori vor fi recompensati cu vouchere de cumparaturi cu valori cuprinse între 50 si 150 de lei.

Curiosii si pasionatii se pot antrena pe circuitul de la parterul Iulius Mall pe tot parcursul lunii august.

INFO

Iulius Mall

Campus T. Vladimirescu

www.iuliusmall.com/iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Magdalena Rădulescu: „Revelație”, la Palatul Culturii din Iași

AUR pentru Mălina Constantinescu, eleva Colegiului Naţional la Olimpiada Balcanică de Fizică

IAȘI Guitar Academy 23 – 24 iulie 2019

Program Cinema Ateneu: 22 – 28 iulie 2019

Scrie un comentariu: