Intrare gratuită la toate evenimentele FILIT 2015

seara filit

Participarea la evenimentele incluse în programul Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași, desfășurat în perioada 2-4 octombrie 2015, este gratuită. Iubitorii de literatură pot lua parte la zeci de evenimente cultural-literare de cea mai înaltă calitate, cu invitați din toată țară și din străinătate.

La FILIT 2015 nu sunt necesare rezervări, cu excepția Serii FILIT din data de 3 octombrie, de la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”, cu invitații Evgheni Vodolazkin și Horia-Roman Patapievici.

Pentru Seara FILIT din data de 3 octombrie 2015, doritorii pot obține invitații direct de la sediul Muzeului Literaturii Române Iași (str. Vasile Pogor, nr. 4) sau scriind un e-mail la adresa muzeul.literaturii@gmail.com, în care se specifică numărul de locuri rezervate (care nu poate fi mai mare de 4 locuri/persoană). În urma verificărilor rezervării de către echipă, se va primi un e-mail de confirmare. Pentru a putea fi folosite, invitațiile rezervate online vor trebui ridicate în format fizic de la secretariatul Muzeului „Vasile Pogor”, începând cu data de 30 septembrie 2015.

De asemenea, un număr limitat de locuri last minute va fi disponibil la Teatrul Național Iași, cu jumătate de oră înaintea evenimentului.

VEZI PROGRAMUL FILIT 2015 PE ZILE: VINERI / SAMBATA / DUMINICA. PROGRAMUL IN FORMAT PDF ESTE DISPONIBIL AICI

INFO

www.filit-iasi.ro

FB: www.facebook.com/filit.iasi

You Tube: www.youtube.com/filitiasi

Isuu: issuu.com/filit-iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: