Intilnire cu Florin Gheorghita, la Iasi

coperta1 (1)

Marti, 26 mai, de la ora 17.30, la Galeria de Arta „Top Art”, etajul 2, Casa Cartii din Iasi, Florin Gheorghita se va intilni cu cititorii cu prilejul lansarii celui mai recent volum aparut la Editura Polirom, ”Uimitoarele fenomene din invizibil si energiile benefice”, publicat in colectia „Hexagon. La limita cunoasterii”, disponibil si in editie digitala.

Invitati, alaturi de autor: Luminita Popa si Todirica Vasile

Plecind de la intrebarea „cit de reala este realitatea pe care o percepem”, Florin Gheorghita continua seria dezvaluirilor in privinta fenomenelor din invizibil. De aceasta data accentul este pus pe aspecte mai complexe ale acestor manifestari, care se petrec pretutindeni in jurul nostru. Sint puse in discutie subiecte uimitoare, precum intimplarile misterioase care au loc in padurea Hoia din judetul Cluj, energiile telurice care se produc cu precadere in lacasurile de cult, energiile cerebrale nevazute, cazul unor oameni partial invizibili sau modul in care fiintele nevazute evoluate pot modifica realitatea. Fascinantele istorisiri sint insotite de numeroase fotografii care ilustreaza fenomenele descrise de autor.

Din cuprins: Pata violeta • Fotografii din invizibil confirma cunoasteri antice • Energii telurice in locuri si lacasuri sanctificate • La hotarul dintre vizibil si invizibil • Demonstratii uimitoare

Florin Gheorghita a publicat mai multe volume despre fenomene din realitatea inconjuratoare aflate la limita cunoasterii umane, care s-au bucurat de un mare succes in rindul cititorilor. De acelasi autor la Editura Polirom: Karma si taina reincarnarii (2004, 2014), Dezvaluiri din invizibil (2008, 2014), Marile taine ale omenirii (2013), Strania energie a gindirii (2014), Straniile inteligente invizibile (2014).

INFO

Galeria de Arta „Top Art”

Casa Cartii din Iasi, et. 2

www.editurapolirom.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: