Interviu Fericit din partea TEACHING!

Atunci cand nu stii cum e mai bine sa scrii un CV, cand nu intelegi ce e in neregula cu CV-ul tau, atunci cand nu te cheama nimeni la interviu desi ai aplicat la zeci de locuri de munca, este momentul sa vii la un eveniment care iti pune CV-ul pe picioare.

Atunci cand ti-e frica de interviu mai tare decat ti-e frica de incalzirea globala, cand nu stii cu ce sa te imbraci iar corpul ti se cutremura la o magnitudine fara precedent, este momentul sa ii intalnesti fata in fata pe recrutori.

Inscrie-te la evenimentul “Interviu Fericit!” pentru a afla ce abilitati trebuie sa imbunatatesti pentru a obtine jobul dorit si ce spun angajatorii despre candidatul ideal.

“InterviuFericit!” este titlul celei de a cincea editii a proiectului “Orientare in cariera” organizat anual de catre Asociatia Tehnica de Formare Profesionala “TEACH ING” si se desfasoara in perioada 23 mai – 1 iunie 2014. Ora si locatia vor fi comunicate prin email persoanelor inscrise.

INSCRIERE

Te poti inscrie la eveniment completand formularul pana la data de 22 mai 2014.Pentru mai multe informatii ne poti contacta la adresa teachingis@gmail.com.

INFO

enjoy-teaching.blogspot.ro

facebook.com/AsociatiaTehnicadeFormareProfesionalaTEACHING

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: