InterRail Global Pass – oferta promotionala cu reducere 15% pentru calatorii nelimitate în Europa

CFR Calatori informeaza pasagerii care doresc sa calatoreasca toamna aceasta cu trenul în Europa ca pot utiliza oferta promotionala InterRail Global Pass cu reducere de 15% . Aceasta oferta promotionala poate fi achizitionata în perioada 1 august  –  30 septembrie 2014  si permite calatorii nelimitate în întreaga Europa începând cu data de 15 septembrie, ultima zi posibila de calatorie fiind 28 ianuarie 2015.

Legitimatia InterRail Global Pass ofera posibilitatea efectuarii de calatorii nelimitate în 30 de tari europene, din Scandinavia pâna în Turcia, si în plus traversarea maritima cu vaporul între Italia si Grecia. Perioada de valabilitate a legitimatiilor este de la cinci zile pâna la o luna si permite pasagerilor libertatea de a alege si chiar a schimba ruta în timpul calatoriei.

InterRail Global Pass se adreseaza tuturor categoriilor de calatori: tineri, adulti, copii, seniori si reprezinta o varianta avantajoasa si relaxanta de a explora continentul european, la preturi atractive. Copiii beneficiaza de o reducere de 50% din pretul deja redus, iar tinerii (cu vârsta pâna în 26 de ani) si seniorii (cu vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea, de tarife reduse.

Tarifele promotiei InterRail Global Pass, reduse cu 15%, sunt urmatoarele:

Oferta InterRail Pass Global este vânduta în 80 de birouri de vânzare ale CFR Calatori – statii si agentii CFR Calatori deschise traficului international. Pentru informatii despre circulatia trenurilor internationale, calatorii pot solicita informatii la telefon 021.314.5528 (trafic international Gara de Nord Bucuresti) .

INFO

www.cfrcalatori.ro/268

www.interrail.eu

www.eurailgroup.org

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: