Internship la British Council. Inscrieri pana la 28 octombrie

British Council Iasi recruteaza candidati care isi doresc o experienta reală de lucru si oportunităti de mentorat pentru programul  de internship de 6 luni.

Internship la British Council

Stagiul de practica (internship) la British Council ofera posibilitatea celor interesati de a castiga experienta si de a intelege strategia si domeniile noastre de activitate. Participantii la acest program se vor specializa in domeniul educatiei si al trainingului, al predarii limbii engleze, in comunicare si marketing, stiinta, guvernare si societate civila, arte, cunostinte si informare precum si relatii cu publicul.

De asemenea, participantii vor acumula experienta practica referitoare la aspectele diferite ale managementului de proiect intr-un mediu de lucru international.

INSCRIERE

Termenul limita pentru transmiterea dosarului este 28 octombrie. Pentru a afla care este procedura de inscriere, invitam viitorii candidati sa viziteze pagina de internship. Candidatii selectati pentru interviu vor fi contactati prin e-mail in data de 4 noiembrie.

INFO

Centrul British Council Iasi

Str. Pacurari 4, 700511,  Iasi

T/F: 0232 316159

E-mail: bc.iasi@britishcouncil.ro

Program cu publicul:

Luni: 13:00 – 19:00

Marti – Vineri: 10:00 – 16:00

www.britishcouncil.org/ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: