Internet Wi-Fi gratuit la Festivalul International de Film ANONIMUL

Vodafone sustine a X-a editie a Festivalului International de Film Independent ANONIMUL, care se va desfasura in perioada 9 -18 august 2013, la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii. Anul acesta, Vodafone va pune la dispozitie gratuit Internet prin conexiune Wi-Fi tuturor participantilor la festival, in zona Dolphin Camping, unde au loc proiectiile nocturne de filme.

Totodata, cinefilii de pretutindeni vor putea sa intre in atmosfera festivalului, urmarind pagina de Facebook a Vodafone Romania – www.facebook.com/vodafonero. Aici, vor putea fi gasite zilnic poze, stiri sau cronici inedite, semnate de Irina Margareta Nistor, critic de film si selector al festivalului.

Cu ocazia festivalului ANONIMUL, Vodafone lanseaza o aplicatie mobila numita „Calator in Romania” prin intermediul careia utilizatorii pot afla lucruri inedite despre diverse locuri din tara. Aplicatia este compatibila cu sistemele de operare Android si va contine, intr-o prima faza, curiozitati despre zona Deltei Dunarii, precum si stiri de la festivalul de film ANONIMUL. In plus, aplicatia permite utilizatorilor sa incarce continut propriu, constand in poze, informatii despre locuri si povesti inedite din Delta Dunarii sau legate de Festivalul ANONIMUL.

Festivalul de Film ANONIMUL se desfasoara in doua locatii invecinate, din Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii:

  • In timpul zilei filmele sunt proiectate in salile Complexului Cinema din Green Village. Intrarea se face pe baza de invitatii, care se distribuie la Info Point-ul ANONIMUL (amplasat in Dolphin Camping), in limita locurilor disponibile.
  • In timpul noptii (incepand cu ora 22.00) filmele din Festival se proiecteaza in camping, pe un ecran gigant, in aer liber. INTRAREA ESTE LIBERA.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 409 milioane de clienti, la 30 iunie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.

INFO

www.festival-anonimul.ro/

www.vodafone.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: