International TattooFest Iasi

Stim ca va plac tatuajele, asa ca pentru voi se redeschide in martie bine-cunoscutul festival de tatuaje de la Iasi, International TattooFest Iasi, de aceasta data la Sala Polivalenta, langa Hotel International.

De 10 ani incoace, festivalul de tatuaje aduce in Iasi, pentru 3 zile, artisti tatuatori din toata lumea, care vin pentru voi si da, in schimbul unui pret stabilit, acestia va vor face tatuajul pe care vi-l doriti, pe loc.

De asemenea, pentru cei care vor sa-si innoiasca ustensilele de tatuat, sau de ce nu, pentru cei care vor sa se apuce de aceasta meserie, pe langa oportunitatea de a o invata de la cei mai buni, au acum sansa de a proba si a-si achizitiona cele mai bune articole de tatuaje, distribuitori fiind notoriul Tatuat.ro , Vlad Tanasescu, un prieten exceptional  sponsor oficial al conventiei in acest an, dar si Orakon din Polonia, care a insistat sa participe anul acesta la conventie.

Va reamintim ca aceasta este singura perioada a anului cand puteti alege dintre cei mai buni artisti tatuatori ai momentului, in cadrul conventiei, unde puteti interactiona cu ei, va puteti face tatuaje la ei, daca ii prindeti liberi – si ca sa fiti siguri de acest lucru, va puteti deja programa la ei.

Pretul unui tatuaj este mai accesibil, pe toata durata conventiei , deci aveti toate motivele sa va pregatiti, daca vreti sa va decorati pielea cu podoabe nepieritoare, in tus.

INFO

www.facebook.com/TattooFest-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: