International TattooFest Iasi

Stim ca va plac tatuajele, asa ca pentru voi se redeschide in martie bine-cunoscutul festival de tatuaje de la Iasi, International TattooFest Iasi, de aceasta data la Sala Polivalenta, langa Hotel International.

De 10 ani incoace, festivalul de tatuaje aduce in Iasi, pentru 3 zile, artisti tatuatori din toata lumea, care vin pentru voi si da, in schimbul unui pret stabilit, acestia va vor face tatuajul pe care vi-l doriti, pe loc.

De asemenea, pentru cei care vor sa-si innoiasca ustensilele de tatuat, sau de ce nu, pentru cei care vor sa se apuce de aceasta meserie, pe langa oportunitatea de a o invata de la cei mai buni, au acum sansa de a proba si a-si achizitiona cele mai bune articole de tatuaje, distribuitori fiind notoriul Tatuat.ro , Vlad Tanasescu, un prieten exceptional  sponsor oficial al conventiei in acest an, dar si Orakon din Polonia, care a insistat sa participe anul acesta la conventie.

Va reamintim ca aceasta este singura perioada a anului cand puteti alege dintre cei mai buni artisti tatuatori ai momentului, in cadrul conventiei, unde puteti interactiona cu ei, va puteti face tatuaje la ei, daca ii prindeti liberi – si ca sa fiti siguri de acest lucru, va puteti deja programa la ei.

Pretul unui tatuaj este mai accesibil, pe toata durata conventiei , deci aveti toate motivele sa va pregatiti, daca vreti sa va decorati pielea cu podoabe nepieritoare, in tus.

INFO

www.facebook.com/TattooFest-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Turneul international Romanian Music Journey ajunge si la Iasi

Expozitia de arta ”Dante ilustrat de copii” | ACCADEMIA DI ROMANIA IN ROMA

Expoziție și lansare de catalog la Muzeul de Artă „Bronzuri din patrimoniul Muzeului de Artă Iași”

SanoPass lansează abonamentele de fitness cu servicii medicale incluse

Scrie un comentariu: