International Tattoo Fest Iasi 2017

Mai e putin timp pana la deschiderea conventiei internationale de tatuaje, TattooFest Iasi, editia a 8-a. Asa arata counter-ul de pe site, dar organizatorii stiu exact unde se afla la momentul actual.

Pregatirile sunt la final, iar standurile ocupate de artisti sunt din nou pline pana la refuz. Si tot atat mai au cei care nu s-au decis inca asupra carui tatuaj sa se opreasca, dar stiu sigur ca vor sa se tatueze.

Pentru ei si pentru toti cei care sunt deja pregatiti, vor fi adusi la Iasi, dupa obicei, 50 de tatuatori de seama, cu un portofoliu stufos, impresionant, specializati in diverse categorii de tatuaje, la care, pentru siguranta voastra, va puteti deja planifica sa va tatuati in perioada conventiei, adica intre 17-19 martie, in aceeasi locatie de anul trecut, Grand Hotel Traian, Sala Eminescu.

Dupa cum stiti, artistii tatuatori strabat Europa, sau doar Romania, pentru a putea participa la TattooFest Iasi, unde intra in competitia pentru marele premiu, Best of Show, dar nu in ultimul rand, pentru restul de 28 de premii zilnice, intre care amintim Best of Color, Best of Black & Grey, Best of Crazy, Best of Large, Best of Small, Best Out of Convention s.a.

Lista intreaga a premiilor si ziua in care se acorda, precum si alte detalii pretioase despre conventia de anul acesta, le gasiti pe www.tattoofestiasi.ro.

Amintim ca premiile TattooFest Iasi, pe langa trofeele acordate, vin insotite de produse oferite de catre sponsorul oficial al conventiei si participant fidel de 4 ani incoace, the one and only, Tatuat.ro caruaia ii multumim.

INFO

www. tattoofestiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: