Interlocutor Tour – The Kryptonite Sparks LIVE @Underground Pub

INTERLOCUTOR // Un nou turneu concept, follow-up la the Interplanetary Endeavour, care de data asta promovează un nou single și marchează începuturi sonice pentru The Kryptonite Sparks. Come on out & dance!

Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative, cu influențe brit.

Plini de good vibes, speranțe mari și idei noi, sunt influențați de curentele englezești ale anilor 70, la care se adaugă groove livrat cu determinare. Câteva picături de modernism și simbolism extras din subcultura indie completează ultimele detalii ce reprezintă The Kryptonite Sparks. În formulă de 3 sunt împreună din 2013.

De atunci au scos două EP-uri, ”The Kryptonite Sparks” și ”Doi // A Doua Undă de Bruiaj”. Colaborează cu Universal Music România, Adrian Despot în spatele cortinei și apar pe scenă împreună cu alți artiști consacrați; români și internaționali.

TOURETTE ROULETTE – Invitați speciali în deschidere

Tourette Roulette este considerată una dintre cele mai versatile trupe de pe scena românească, abordând un gen diferit cu fiecare piesă, oscilând de la funk, hip-hop, disco sau electro, până la blues, trip-hop sau rock’n roll.

Trupa s-a format în vara anului 2014 și a împrospătat scena muzicală alternativă cu un sound cameleonic și cu videoclipuri cu o abordare îndrăzneață precum “Stars” (https://youtu.be/O4vQM-GKVRA), “Games” (https://youtu.be/4LUGsIR14us) si “DISCO GIGI” (https://youtu.be/DzGRqjNen5o).

Pe 25 octombrie 2017, Tourette Roulette au lansat albumul de debut intitulat ”T!TS”, disponibil acum pe toate platformele digitale aici: https://tourette-roulette.lnk.to/tits

BILETE

Open doors: 21.00. Tourette Roulette: 21.30 – 22.15. THE KRYPTONITE SPARKS: 22.30 – 24.00. Bilete: tba

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

www.facebook.com/Undergroundthepub

PE ACEEASI TEMA:

Vița de Vie cântă pentru bobocii de la UAIC

Applebum Romanian Tour @Underground Pub

Ara Malikian-The Incredible Tour of Violin

Horia Brenciu & HB Orchestra LIVE @Fratelli Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Adenium anunta lansarea proiectului Cartea Share

COLOCVIUL NAȚIONAL DE MUZICOLOGIE ediția a XX-a, 23-24 februarie 2018

Short Film Factory, editia de februarie @Ateneul din Iasi

“Bella Italia” – expoziție personale a fotografului Daniel Corban

Scrie un comentariu: