Interlocutor Tour – The Kryptonite Sparks LIVE @Underground Pub

INTERLOCUTOR // Un nou turneu concept, follow-up la the Interplanetary Endeavour, care de data asta promovează un nou single și marchează începuturi sonice pentru The Kryptonite Sparks. Come on out & dance!

Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative, cu influențe brit.

Plini de good vibes, speranțe mari și idei noi, sunt influențați de curentele englezești ale anilor 70, la care se adaugă groove livrat cu determinare. Câteva picături de modernism și simbolism extras din subcultura indie completează ultimele detalii ce reprezintă The Kryptonite Sparks. În formulă de 3 sunt împreună din 2013.

De atunci au scos două EP-uri, ”The Kryptonite Sparks” și ”Doi // A Doua Undă de Bruiaj”. Colaborează cu Universal Music România, Adrian Despot în spatele cortinei și apar pe scenă împreună cu alți artiști consacrați; români și internaționali.

TOURETTE ROULETTE – Invitați speciali în deschidere

Tourette Roulette este considerată una dintre cele mai versatile trupe de pe scena românească, abordând un gen diferit cu fiecare piesă, oscilând de la funk, hip-hop, disco sau electro, până la blues, trip-hop sau rock’n roll.

Trupa s-a format în vara anului 2014 și a împrospătat scena muzicală alternativă cu un sound cameleonic și cu videoclipuri cu o abordare îndrăzneață precum “Stars” (https://youtu.be/O4vQM-GKVRA), “Games” (https://youtu.be/4LUGsIR14us) si “DISCO GIGI” (https://youtu.be/DzGRqjNen5o).

Pe 25 octombrie 2017, Tourette Roulette au lansat albumul de debut intitulat ”T!TS”, disponibil acum pe toate platformele digitale aici: https://tourette-roulette.lnk.to/tits

BILETE

Open doors: 21.00. Tourette Roulette: 21.30 – 22.15. THE KRYPTONITE SPARKS: 22.30 – 24.00. Bilete: tba

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

www.facebook.com/Undergroundthepub

PE ACEEASI TEMA:

Concertele Classic Unlimited încep o nouă călătorie prin țară la sfârșitul lunii octombrie

Câștigătorii prestigiosului “Bremen Jazz Award” cântă la Iași

Sarbatorile Iasului 2019 – super concert și foc de artificii

Ricardo Caria | Fado Vesel la Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Harap Alb | Sala Unirii (Cinema Victoria)

Aventuri cu… DL. Goe | Sala Unirii (Cinema Victoria)

Doru Octavian Dumitru | Show de comedie

Love and other things | Liber Artis Orchestra

Scrie un comentariu: