Intalnirile ”Dor de familie” – Gheorghe și Elena Stan

dor-de-familie

Joi, 22 septembrie, ora 18, îi vom cunoaștem în cadrul întâlnirilor Dor de familie pe Gheorghe și Elena Stan. Iubitorii colindelor i-au putut întâlni cu ocazia concertelor de Crăciun de la Providența pentru că ei sunt cei care însuflețesc ceata Ciurbeștenilor.

Multe lucruri frumoase se întâmplă în satul Ciurbești din vecinătatea Iașului, multe tradiții sunt aduse la lumină, puse în valoare și promovate de această familie de oameni frumoși, pasionați și credincioși satului și neamului lor.

Medic pediatru, respectiv profesoară, Gheorghe și Elena Stan dăruiesc acum aceeași pasiune, același profesionalism în slujba generațiilor care le vor urma și cărora le descoperă și le păstrează zestrea bogată a satului lor. Entuziasmul le este molipsitor. Dragostea de frumos, de autentic, de familie de asemenea.

Avem nevoie de oameni care să ne ajute să ne reconectăm la noi înșine, la familia și la neamul nostru și să ne întărim. De oameni care cred că dragostea de neam și de țară este o valoare care ne dă sens și că avem datoria să aducem cinste celor care ne-au născut.

Intâlnirea are loc la 17.50 la Art Georgies Gallery, pe bld. Ștefan cel Mare, vizavi de Banca Națională, aproape de Manastirea Sfinții Trei Ierarhi. E necesara o consumație minimă.

INFO

Asociației Familia Tradițională

Str. Costache Negri, nr. 43, bl. T1, parter

E-mail: familiatraditionala@gmail.com

Web: marsulpentrufamilie.ro

www.facebook.com/Dor-de-Familie

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: