Intalniri cu Mosu’, colinde si fotografii amuzante la Iulius Mall

iulius-mall
Iulius Mall a fost învăluit de spiritul Crăciunului şi îi invită pe ieşeni la un recital de colinde, să îl întâlnească pe Moş Crăciun sau să plece acasă, de la cumpăraturi, cu o amintire foto specială.

Joi, 22 decembrie 2016, la Iulius Mall este seara colindelor. De la ora 18.00, clienţii aflaţi în zona de food court vor avea plăcerea să îi asculte pe membrii trupei Voice of Grace, care le vor oferi un dar muzical: cele mai frumoase colinde şi cântece de iarnă.

Joi şi vineri, Moşul te aşteaptă la Christmas PhotoBooth! În intervalul orar 17.00 – 20.00, la etajul întâi al mall-ului, în zona magazinului Il Passo, clienţii se pot fotografia într-un cadru de poveste, iar imaginile le vor fi făcute cadou.

Cei care doresc să le ofere celor dragi un dar frumos împachetat sunt aşteptaţi zilnic, până în Ajun,  la standul de la parterul mall-ului, zona StarNet. În intervalul orar 16.00 – 21.00, membrii asociaţiei „Cercetaşii României” ambalează gratuit cadourile pentru cei dragi, însă cine doreşte poate face donaţii pentru cauzele sociale ale organizaţiei.

Joi, Moş Crăciun va fi prezent în Iulius Mall, de la ora 19.00, pentru a se întâlni cu cei mici sau cei mari deopotrivă. Clienţii mall-ului vor primi în dar de la Moşu’ bomboane.

Până vineri inclusiv, pentru cei care încă mai caută darurile perfecte pentru apropiaţi se desfăşoară o ediţie specială a Târgului de Handmade. La parterul Iulius Mall, spiriduşii Moşului vor aduna cele mai frumoase sugestii de cadouri, realizate manual: jucării şi articole pentru copiii de toate vârstele, decoraţiuni deosebite pentru brad şi pentru locuinţă, aranjamente tematice, bijuterii şi alte articole cu dichis.

În plus, cumpărăturile din magazinele Iulius Mall aduc șansa câștigării unor premii speciale. Anul acesta, cel mai iubit bătrânel a decis să îi surprindă cu adevărat, în campania Secret Santa, care se desfășoară până pe 24 decembrie. Zilnic, primii 150 de participanți își vor putea alege un cadou instant, din bradul cutiuțelor frumos împachetate. În plus, în Ajun de Crăciun, prin tragere la sorți, vor fi desemnați trei mari câștigători, pentru care Secret Santa a pregătit cadouri mult visate în tolba sa, în valoare de peste 1.000 de euro fiecare.

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FB: www.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: