Intalnirea lunara a clubului de astronomie „Lectura stelelor”

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași organizează sâmbătă, 24 februarie 2018, de la ora 17.00, la Sala de lectură (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin), prima întâlnire din acest an a clubului de astronomie „Lectura stelelor”.

Pentru cei mici va fi organizat un atelier în care vor desena, decupa, lipi și învăța despre planetele sistemului solar, timp în care ce cei mari vor afla informații despre subiectele și rezultatele Olimpiadei Naționale de Astronomie și Astrofizică 2018. Activitatea va fi coordonată de Marian Bogdan, Eugen Croitoru, Mihail Lupei și Caius Florin Dumbravă – cunoscători și pasionați de astronomie.

Participanții sunt rugati să fie pregătiți cu instrumente de scris (creioane, foi de hârtie și un echer). Dacă cerul va fi senin, vom continua cu observaţii astronomice prin telescop de pe spațiul pietonal din fața Primăriei Municipiului Iași.

Participarea la activităţile clubului este gratuită.

Întâlnirile Clubului de astronomie „Lectura stelelor” au loc în ultima zi de sâmbătă a fiecărei luni, de la ora 17.00, la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” din Iași și se adresează atât începătorilor, cât și celor cu cunoștințe medii de astronomie, care vor să se perfecționeze. Pentru o mai bună comunicare, vă sugerăm să vă înscrieți pe grupul de Facebook .

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Web: www.bjiasi.ro

www.facebook.com/groups/astroclubiasi

PE ACEEASI TEMA:

Lansarea-spectacol a cărţii şi albumului muzical OGLINZI, de Camelia Radulian şi Dan Pantiș

Cocoane, mofturi, moftangii…

Book-ătăria: „Explorări gastronomice în literatura lui Ionel Teodoreanu”

Ziua Mondiala a Cititului cu Voce Tare sarbatorita la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

m y p r i v a t e VRUNCH: public salon

Sarbatoarea Poeziei la Iasi 2018

Directia 5 LIVE

La Salonul cărţii de la Paris, deschis oficial de preşedintele Emmanuel Macron, standul României se bucură de toată aprecierea publicului francez

Scrie un comentariu: